Dwars door België

Datum 05-07-2023
Uur 00:00
Einddatum 09-07-2023

Beste fietsliefhebber 

Heb je er al altijd van gedroomd om het goede doel te steunen met iets wat je graag doet, namelijk fietsen? Dan is Dwars door België of Dwars door Nederland het geschikte evenement om aan deel te nemen.

Dwars door België 2023 vindt plaats van woensdag 5 t.e.m. zondag 9 juli. Dwars door Nederland 2023 vindt plaats van woensdag 6 t.e.m. zondag 10 september. Beide evenementen zijn women only’ evenementen.  

Ze staan garant voor in-, en ontspanning, plezier en genieten van het mooie landschap. Misschien wordt het evenement voor jou wel een overwinning op jouw overwinning of fiets je met iemand mee als buddy en geef je een duwtje in de rug wanneer dit nodig is.  

Ben je bovendien bereid om €750 euro in te zamelen voor ons wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker? Dan is dit de perfecte gelegenheid. De ingezamelde fondsen gaan integraal naar onze projecten.

Deelnemen kan met elke fiets. Dagelijks wordt er 90 – 100 km gefietst, je fietst minimum met 2 personen en het tempo bepaal je geheel zelf.  

Onderweg zin om even te stoppen om een terrasje te doen? Doe gerust! Daarenboven zorgen ’s middags onze vrijwilligers voor een lekkere maaltijd. ’s Avonds kom je helemaal tot rust in het ho(s)tel.   

Voor dit event betaal je slechts €499. In deze prijs zit je vervoer naar het startpunt, verblijf, een Think Pink fietstruitje, bevoorrading, lunches, avondmaal, sportmassages, extraatjes en een spetterend eindfeest.  

Helemaal overtuigd?

Schrijf je in voor Dwars door België op bit.ly/Think-Pink-Dwars-Door-België-2023

Schrijf je in voor Dwars door Nederland op bit.ly/Think-Pink-Dwars-Door-Nederland-2023

Lees alles eens na op de website!
Heb je nog een vraag? Stuur een mail naar info@bikeforthink-pink.be of bel naar 0468 30 50 05.  

  

Tot dan!  

Het Think Pink team

  • WVVK