Sluit nu aan en krijg 3 maanden gratis lidmaatschap!

Word nu lid en krijg de laatste maanden van 2020 er gratis bij! U bent lid vanaf de datum van aansluiting tot en met 31 december 2021!


AXXON zet zich in voor een moderne beroepsverdediging, gebaseerd op overleg vanuit sterke en duidelijke standpunten. Een betere vergoeding van kinesitherapeutische zorg staan voorop. 

Bovendien ondersteunt AXXON u in uw dagelijkse praktijk. U kunt steeds terecht op het AXXON-infopunt voor al uw vragen omtrent nomenclatuur, wetgeving en alles wat komt kijken bij het uitvoeren van uw beroep. U geniet eveneens van een aantal ledenvoordelen.

De komende jaren wil AXXON duidelijk inzetten op digitalisering en het garanderen van kwalitatieve zorg. Daarnaast streven wij ernaar om ook de loontrekkende collega’s nauwer te betrekken bij onze beroepsverdediging. Per zorginstelling wensen wij minstens één collega te laten aansluiten. Want elke stem telt.

Meer leden geven ons meer slagkracht. Kies voor meer inspraak en sluit u aan. U bent lid tot en met 31 december 2021. De laatste maanden van 2020 krijgt u er gratis bij.

Hieronder vindt u de tarieven voor een lidmaatschap bij AXXON. Dit lidgeld is volledig fiscaal aftrekbaar. 

U KUNT REKENEN OP AXXON - AXXON REKENT OOK OP U!
 

Word nu lid

Status

Lidgeld

Lidgeld + 1 ABCIG

Zelfstandige in hoofdberoep   € 215 € 265
Gemengd statuut (loontrekkend + zelfstandig)   € 215 € 265
Zuiver loontrekkend   € 100 € 150
Startende kinesitherapeut (afgestudeerd zomer 2020 of winter 2021)    € 95 € 145
Verwante zelfde praktijk (bv. echtgenoot, zus, kind)    € 80 € 130
Gepensioneerde    € 80 € 130
Student   Gratis -
  • CareConnect
  • Trenker
  • WVVK