World Physiotherapy Congress 2021

SAVE THE DATE: het World Physiotherapy Congress gaat door van 9 tot en met 11 april 2021. U kan zich nu registreren om deel te nemen aan de belangrijkste wereldwijde bijeenkomst van onze beroepsgroep. 


Tijdens het tweede weekend van april staat alles in teken van de kinesitherapie tijdens het World Physiotherapy Congress. Op dit boeiend online congres is er plek voor focused symposia, seminaries en workshops met tal van internationale sprekers. Wissel ideeën uit met collega's van over de hele wereld in discussiegroepen van achter je eigen computer. 

Via een reeks innovatieve formats zal u geprikkeld worden in uw professionele ontwikkeling en inspiratie kunnen opdoen. Internationale sprekers van hoog niveau presenteren de nieuwste ontwikkelingen over een breed scala van onderwerpen. Voor ieder wat wils! 

Uiteraard zijn er ook sprekers van bij ons in het programma terug te vinden. Zo delen Tim Nemeth, Michel Probst, Graziella Lippolis hun vakkennis met de wereld en met jou. 

Waarom inschrijven:


Voor het eerst zal het congres volledig online worden gehouden, waardoor deelnemers over de hele wereld de unieke kans krijgen om het congres bij te wonen tegen een gereduceerd tarief en zonder reis- of verblijfskosten.

Je kan vanuit hun eigen huis of werkplek op de eerste rij zitten om sessies bij te wonen met werelddeskundigen. Je krijgt toegang tot de nieuwste wetenschappelijke inzichten in hun specialisme via de on-demand inhoud. Honderden presentaties.staan voor jou ter beschikking. 

Dit is de kans voor kinesitherapeuten om een mondiaal perspectief op het vak te krijgen en te interageren met collega's over de hele wereld.  

Klik hieronder voor meer informatie over de registratie. 

Ik wil erbij zijn! 

  • CareConnect
  • Trenker
  • WVVK