Op zoek naar een uitdaging? Word procesbegeleider!

Heb jij een hart voor ouderen, en wil je helpen om hen een gezond en kwalitatief leven te bezorgen? Word dan procesbegeleider in een woonzorgcentrum, voor het thema mondzorg, ondervoeding of val- en fractuurpreventie!


Het project procesbegeleiding voor preventie binnen woonzorgcentra van het Vlaams Instituut Gezond Leven wil tegemoetkomen aan de motivatie van de WZC om de lichamelijke en geestelijke gezondheid van bewoners te bevorderen, de kwaliteit van leven zo hoog mogelijk te houden en om de kennis over gezondheidsthema’s te verhogen en er ook expliciet aandacht aan te besteden. Het project kadert in de nieuwe preventieve gezondheidsdoelstelling ‘Gezonder leven’.

Dankzij jouw hulp kunnen woonzorgcentra rekenen op 65 contacturen met zo’n procesbegeleider – jij dus? - verspreid over twee jaar. Al meer dan 275 woonzorgcentra doen hier een beroep op, maar de Vlaamse overheid heeft budget om er 600 (!) te helpen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Inschrijven kan vanaf NU (en nog tot 31 december 2021) via www.gezondleven.be/procesbegeleiding.

Check ook zeker deze video voor meer info!

  • WVVK