AXXON App

De app voor kinesitherapeuten!

In het voorjaar van 2021 gaf AXXON vorm aan haar eigen mobiele app. De bèta-versie is momenteel gratis te downloaden in alle app-stores! Er wordt ook nu al gewerkt aan verdere uitbreiding en bug fixes worden continu geüpdatet. 

Deze eerste versie van de AXXON-applicatie omvat 2 luiken: een luik toegankelijk voor het brede publiek, voor alle burgers en zorgverstrekkers, en een luik voorbehouden voor AXXON leden. 

In het publieke gedeelte kan je een kinesitherapeut opzoeken op basis van locatie, naam en/of specialisatie. Een patiënt kan dus op die manier snel AXXON-leden opzoeken, maar ook artsen krijgen op deze manier een tool in handen die hen helpt om patiënten door te verwijzen. Kinesitherapeuten met een licentie op Calendly kunnen hun agenda koppelen en rechtstreeks afspraken inplannen. 

De leden van AXXON hebben hun lidkaart vanaf nu ook meteen bij de hand. Geen pdf's of uitgeprinte versie meer nodig op een kring-activiteit, je kan simpelweg de app openen en zo je lidmaatschap aantonen! 

AXXON kan ook pushberichten versturen, zowel openbaar naar alle gebruikers, als specifiek naar haar leden. Deze berichten kunnen bijvoorbeeld gezondheidsinformatie bevatten, met o.a. preventieboodschappen of berichten gerelateerd aan de competenties van de kinesitherapie. 

Ontdek de app nu via App Store of Google Play Store. 

   

Lees hier alvast de handleiding om aan de slag te gaan ! 

  • CareConnect
  • Trenker
  • WVVK