Symposia-Congressen

5th Congress of the Europe Region World Physiotherapy on Physio Education

Door het coronavirus zal deze 5de editie van het ER-WCPT-congres online doorgaan. Bekijk het congres waar, wanneer, en zo vaak u wil.

Programma

Het online congres zal dezelfde inhoud presenteren als eerder voorzien. In het kader van de coronacrisis is er een extra categorie toegevoegd gewijd aan COVID-19. Raadpleeg hier het volledige programma.

Alle presentaties zullen beschikbaar zijn via een online platform. U bepaalt zelf wanneer, waar en hoe dikwijls u deze bekijkt. Dit betekent dat de deelnemers alle presentaties, inclusief keynotes en focused symposia onbeperkt kunnen (her)bekijken. Er zal een mogelijkheid zijn om vragen te stellen aan de sprekers en om een Q&A-sessie te volgen tijdens de maand september 2020.

Accreditatie

Het congres werd geaccrediteerd door Pro-Q-Kine. U ontvangt hiervoor 24 navormingseenheden.

Inschrijven

Maak deel uit van dit memorabele evenement en schrijf u nu in! De deelnameprijs werd aanzienlijk verlaagd om iedereen de mogelijkheid te bieden om deel te nemen. WCPT- en ENPHE-leden genieten van een korting. U betaalt nu slechts 70 euro en krijgt hiermee toegang tot alle content van het congres!

Meer informatie over inschrijvingen vindt u terug op de website van het ER-WCPT-congres.

  • CareConnect
  • Trenker
  • WVVK