Starten in het beroep

Net afgestudeerd ? Ga voor een professionele carrièrestart !

Voor welke toekomst je ook kiest - zelfstandige of loontrekkende - Axxon helpt je graag bij het vinden van een antwoord op al je vragen en maakt je wegwijs bij de start en ook bij de verdere uitbouw van je loopbaan.

Ontdek in de ledenbrochure waarom Axxon onbetwistbaar uniek is en van welke bijkomende diensten je als lid kunt genieten.

Wie kiest voor een zelfstandige praktijk zal heel wat formaliteiten moeten vervullen. Een voorsmaakje vind je alvast in de Starterstips. Als kersvers kinesitherapeut (graduatiejaar 2018) kun je lid worden aan het supervoordelige starterstarief!  Bij aansluiting betaal je 94 euro voor je lidmaatschap dat loopt tot 31/12/2019.  Daarbovenop krijg je ook enkele welkomstgeschenken.  

Om je al een eind op weg te helpen, kun je als lid de Startersbrochure aanvragen, die een overzicht geeft van de vele formaliteiten die moeten vervuld worden en die tal van nuttige adressen bundelt. 

Ontvang je graag een startersbrochure? Stuur dan een mail naar info.nl@axxon.be.

Axxon staat jou met raad en daad bij van bij de start tot aan het einde van je carrière zodat je je handen vrij hebt voor het échte werk.

Word dus zeker lid en ontvang reeds een gratis starterspakket twv €25.

Voor verdere vragen, voor advies of info over lidmaatschap, contacteer het Axxon Infopunt: info.nl@axxon.be - Tel. 02/709 70 80 02/709 70 80

 

Wat houdt een gratis lidmaatschap voor studenten in ?

Al vanaf je eerste bachelor kun je als student kinesitherapie een gratis lidmaatschap aanvragen bij Axxon. Dit lidmaatschap loopt tot 30 juni van je afstudeerjaar.
 
Als gratis lid krijg je al heel wat informatie die ook onze leden ontvangen:

De wekelijkse elektronische nieuwsbrief
Dankzij persoonlijke logingegevens heb je toegang tot alle informatie die op de Axxon-website staat zoals typeformulieren, nuttige informatie voor het runnen van een praktijk, enz.
Je kunt de ledeneditie Exclusief online lezen en ook downloaden in PDF-vorm.
Via de Axxon-kringen die verspreid zijn over heel Vlaanderen kun je je eerste contacten leggen en van gedachten wisselen met collega’s-kinesitherapeuten uit het werkveld.

  •