Zoekertjes

Filter op provincies

Gezocht (98)

02-12-2021

Collega Kine Kontich

Ben jij/ken jij een kinesist die houdt van uitdagingen? Wij zijn op zoek naar een spontane, enthousiaste nieuwe collega die zich graag verdiept in patiënten met complexere rug- en nekpathologie en ook met plezier revalidatie en chronische patiënten met de nodige zorg omringt. Huisbezoeken doen we ook, echter enkel gericht op de onmiddellijke buurt en enkel zolang de patient niet tot in de praktijk geraakt. Voor de rest verwachten we onze patiënten in onze mooie, nieuwe praktijkruimte die volledig aangepast is aan de uitdagingen van de huidige tijd (behandelruimtes die voldoende afstand garanderen, geautomatiseerd ventilatiesysteem per behandeltafel, enz). Meer info vind je op onze website: www.praktijkretouche.be/. Voel je je geroepen om deel uit te maken van ons team en wil je er zo'n 15 tot 20 uur per week heerlijk invliegen? Stuur dan een mailtje en een korte CV naar kinejudy@gmail.com.

02-12-2021

Zelfstandig collega groepspraktijk Koksijde

Wij zijn een enthousiaste kinepraktijk en op zoek naar een collega om ons te ondersteunen. Toffe werksfeer, goede verloning en geen huisbezoeken. Interesse gewekt.... Laat maar van je horen. Werkschema volledig bespreekbaar. Neem contact op via anja.pyliser@telenet.be.

01-12-2021

Gemotiveerde collega voor uitbreiding praktijk

Wij zoeken een zelfstandige, gemotiveerde collega om onze praktijk 2kine te Waregem te versterken. Gevarieerd patiëntenbestand. Twee dagen per week (di en do) met kans op uitbreiding. Specialisaties zijn welkom maar niet noodzakelijk, ook pas afgestudeerden welkom. Bij interesse of voor meer info contacteer ons: 2kine.be, cindy.vdbossche@gmail.com, 0476-288 767.

01-12-2021

Vacature

Voor onze groepspraktijk in Aartselaar (www.kinebart.be) zijn we dringend op zoek naar een nieuwe collega. Liefst iemand met een of meerdere van deze specialisaties; sportkinesitherapie, manuele therapie, dry needling of osteopathie (mogen ook in opleiding zijn voor een van deze specialisaties). We hebben zeker iemand nodig voor dinsdag- en donderdagnamiddag (ganse namiddag) en indien mogelijk ook voor maandag-, woensdag- en vrijdagavond (voorlopig vanaf 17u, maar met de mogelijkheid tot meer uren in de toekomst). Bij interesse liefst een mailtje naar bc@telenet.be of een telefoontje naar 0495/24.22.22.

01-12-2021

Vacature zwangerschapsvervanging te Oostende van begin april tot eind juni 2022

Waar? KineWest, Vrijheidstraat 43, 8400 Oostende. Wanneer? Van 4/4/22 tem 30/6/22, dit is bespreekbaar. Wat? Voltijdse betrekking op zelfstandige basis. Huisbezoeken in de voormiddag en patiënten in de praktijk in de namiddag. Avonden op maandag en donderdag, woensdagnamiddag vrij. Wie? Gevarieerde patiëntenpopulatie, algemene kinesitherapie, orthopedische revalidatie, pre- en postnatale begeleiding. Manuele therapie is een pluspunt, maar zeker geen must. Administratie? Dat doet elke kinesist voor zichzelf, met als voordeel dat je grotendeels je eigen agenda kan vormen. Meer info? Contacteer me via e-mail (info@kinewest.be) of gsm (0494 24 22 93).

29-11-2021

Zwangerschapsvervanging Boortmeerbeek vanaf 21/03/22

- Praktijk Manuele therapie en Manuele Lymfedrainage Vodder te Boortmeerbeek, bij Mechelen / Zemst. - Zwangerschapsvervanging van 21/03/22 tem 05/08/22. - Tot 3 dagen per week. - Pas afgestudeerden ook welkom. - Voor meer informatie, mail naar carolineraes81a@gmail.com of bel op 0499301852. - wWbsite www.kinecarolineraes.be.

28-11-2021

Zelfstandige manuele therapeut/e

Bruisende praktijk te Affligem met joviale werksfeer zoekt een manueel therapeut om een tof team met 2 andere kinesitherapeuten te versterken, op korte termijn, zeker 2/3 dagen in de week met ruimte om te groeien, ruimte om je eigen competenties te ontplooien, niet geconventioneerd. Aarzel niet om je motivatie door te sturen: dma10.kine@gmail.com.

28-11-2021

Groeiende praktijk met vnl. locomotorische en neurologische patiënten

Collega kinesitherapeut(e) gezocht in WAREGEM om vanaf januari 2022 halftijds te starten met snelle doorgroei naar een voltijdse agenda. Graag contacteren via tomas.vanryckeghem@gmail.com of michiel.devroe@hotmail.com.

28-11-2021

zelfstandige collega gezocht in privé-praktijk

Wij zoeken een zelfstandige collega in een praktijk te Edegem. Wij behandelen vooral muskulo-skeletale klachten, maar verder hebben we een brede kijk op andere pathologieën. Beheersen van manuele technieken is een pluspunt, maar ook enthousiaste beginnende collega's zijn welkom. Contacteer paul.vervoort@telenet.be - tel: 0476 833 155.

26-11-2021

Gezocht: Kinesitherapeut(e) voor multidisciplinaire praktijk Ready To Move in Kinrooi

Wij zijn dringend op zoek naar een kinesitherapeut(e) voor onze multidisciplinaire praktijk Ready To Move in Kinrooi. Je komt terecht in een moderne praktijk die bestaat uit een enthousiast team van 4 kinesisten (man. therap), een psychologe, een diëtiste en een logopediste. Er heerst een aangename sfeer, groot patiëntenbestand en veel mogelijkheden tot oefentherapie. Wij kunnen een voltijds uurrooster bieden maar dat is volledig bespreekbaar. Bij interesse: neem alvast een kijkje op www.ready-to-move.be Contact: Stefanie Joosten info@ready-to-move.be Hopelijk tot snel!

26-11-2021

VACATURE KINESITHERAPIE HALFTIME

Feel Free To Move is op zoek naar een zelfstandige kinesitherapeut(e) die ons team in Erps-Kwerps halftijds kan versterken vanaf 1 februari 2022. Onze groepspraktijk bestaat momenteel uit een dynamisch en gepassioneerd team van 6 therapeuten. De praktijk wordt aanzien als één van de koplopers in de ruime omgeving van Kortenberg door onder meer specialisaties in: Algemene Kinesitherapie, Sportkinesitherapie, Manuele therapie, Neurologische revalidatie, Osteopathie i.o., Fasciatherapie, Pre- en postnatale therapie, Relaxatietherapie, Dry Needling. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, niet geconventioneerde en gedisciplineerde therapeut(e) die goed kan functioneren in teamverband. Voel jij je geroepen om deel uit te maken van ons team? Stuur dan je cv met motivatiebrief voor 15 december 2021 naar dibellemans@gmail.com Wij kijken er alvast naar uit!

24-11-2021

Vacature FULLTIME

Optimalé De Pinte is dringend op zoek naar een energieke , enthousiaste en dynamische collega die ons multidisciplinair team kan komen versterken. Je kan patiënten, sporters of teams begeleiden met revalidatie-, preventie-, kracht-, of conditietraining? Stuur snel je cv naar info@optimale.be !

24-11-2021

SQUADT Waregem zoekt dynamische Sportkine!! Ambitie in de sportwereld? Let us know!!

Wij zoeken een gepassioneerde, flexibele en ontzettend gemotiveerde sportkinesitherapeut om ons team te versterken! SPREAD THE WORD! Wij bieden jou: - je eigen agenda met gemotiveerde patiënten en sporters - begeleiding en ondersteuning bij het opvolgen van je patiënten en sporters - een wekelijks overlegmoment om moeilijke cases te overlopen - een unieke accommodatie met de nieuwste hightech revalidatiematerialen - een topsfeer in een groeiend team van ondertussen 18 mensen - volledige opvolging van je administratie - een marktconform loon - ... We verwachten van jou: - passie en gedrevenheid binnen het domein van de sport- en orthopedische revalidatie - eagerness to learn, flexibiliteit en teamplay - bereidheid om ’s avonds en op zaterdagvoormiddag te werken - een open persoonlijkheid met oog voor details www.squadt.be (waarom niet) Solliciteren? Stuur asap je cv en motivatiebrief naar info@squadt.be

24-11-2021

Collega gezocht te Leuven ( Wilsele )

Zarakine werft aan... Vacature: Wij zoeken... 1. Bent u een gedreven, spontane, open, enthousiaste, gemotiveerde teamplayer en gepassioneerd kinesitherapeut? 2. Bent u manuele therapeut, perinatale therapeut , sportkinesitherapeut, osteopaat? Dan past u volledig in onze praktijk. 3. Maar tevens andere specialisaties (bekkenbodem, relaxatie, pediatrische, …) om ons team verder te verrijken zijn zeer welkom. Wie wil en heeft zin om zijn schouders hier mee onder te zetten en ons team van 5 kinecollega’s, 1 personal coach, 1 mental coach, 1 yogalesgever, 1 pilateslesgever en 1 massagetherapeut te versterken? Word jij onze nieuwe collega en heb je zin in een fijne dynamische multidisciplinaire groepspraktijk met vele mogelijkheden? Te starten met 2 dagen de week tot voltijds. Neem alvast een kijkje op onze website www.zarakine.be om kennis te maken met je eventuele toekomstige collega’s! Ben jij de geknipte persoon om ons team te vervolledigen en heb je interesse? Neem dan contact op met Sara Van Holsbeke op 0496 042 014 of vanholsbeke_s@yahoo.com.

22-11-2021

collega gezocht in multidisciplinaire praktijk

Wij zijn op zoek naar een collega pediatrie met ervaring in psychomotoriek; fijne & grove motoriek en schrijfmotoriek. Dit van 19 december 2021 tot 15 juli 2022 voor een zwangerschapsvervanging. Welkom in onze multidisciplinaire praktijk met huisartsen, verpleegkundigen, psychologen en een sociaal team. Voor de vervanging kun je kiezen tussen loondienst of als zelfstandige. Werkpakket uit te breiden met musculoskeletale aandoeningen. Voor meer informatie bel gerust op 03-217 21 10 of kijk op: www.vdab.be/vindeenjob/vacatures/63189788/kinesitherapeut-e-met-specialisatie-pediatrische?source=zoekeenjob&medium=vacaturedashboard

18-11-2021

Zwangerschapsvervanging met mogelijkheid tot blijvende samenwerking te Bonheiden (Rijmenam)

Ik zoek een gemotiveerde kinesitherapeut(e) (liefst geconventioneerd) voor een zwangerschapsvervanging voor de periode maart-juni 2022, juiste data in onderling overleg nog te bepalen. Praktijk-K (www.praktijk-k.be) is een nieuwe, moderne praktijk gelegen in Bonheiden (Rijmenam). Gevarieerd patiëntenbestand met voornamelijk manuele lymfedrainage Vodder (1/3), bekkenbodemreëducatie/perinatale (1/3) en musculoskeletale (1/3). De combinatie van beide specialisaties lymfedrainage en bekkenbodemreëducatie/perinatale is een voordeel maar zeker geen must! Mogelijkheid om nadien deeltijds te blijven en agenda verder uit te bouwen, eventueel ook met andere specialisaties. Er is een oefenruimte en 2 volledig ingerichte behandelruimtes aanwezig, uren en dagen vrij te kiezen. Voor meer informatie: info@praktijk-k.be.

18-11-2021

Collega gezocht in KORTRIJK, Kine Degrande

Gezocht: 3e enthousiaste kiné- collega om de praktijk te versterken en verder mee uit te bouwen. Je komt terecht in een gloednieuwe praktijk in het centrum van Kortrijk, met een variërend patiëntenaanbod. Specialisaties zijn zeker welkom, maar geen must. Het gaat om een deeltijdse start, maar door de snelle groei zal dit vlot evolueren naar een voltijdse betrekking. Dagen en uren zijn te bespreken. Geïnteresseerd? En wil je graag meer info? Stuur me gerust een mailtje naar info@kinedegrande.be of bel naar 0497/28.34.42 Neem zeker ook een kijkje op de website. www.kinedegrande.be

18-11-2021

COLLEGA KINESITHERAPIE GEZOCHT TE PELT

Vacature PELT Wij zijn voor KINEOS, onze groepspraktijk voor kinesitherapie, revalidatie en osteopathie te Pelt, op zoek naar een toffe kinesitherapeut/e op zelfstandige basis. De kinesitherapie binnen de praktijk bestaat voornamelijk uit manuele therapie en oefentherapie. Starten met 19 uren per week, waarvan dagen en uren in overleg te bepalen zijn in functie van agenda’s en beschikbare ruimte. Je beschikt over een eigen kabinet en een ruime oefenzaal. Er zijn nagenoeg geen huisbezoeken. Ben jij de therapeut/e die we zoeken, contacteer ons dan via 011/ 40 36 32 of valerie@kineos.be Tot binnenkort! Team KINEOS Eline Swinnen, Jane Lenaerts, Dries Peeten en Valérie Kums www.kineos.be

18-11-2021

Vacature gedeconventionerd kinesitherapeut bij Flowcare (Schiplaken)

Ben jij een enthousiaste gedeconventioneerde kinesitherapeut, mét een passie voor beweging? En ben je op zoek naar een leuke werkplek? Flowcare is een multidisciplinaire groepspraktijk voor kine, training en voeding (gelegen tussen Mechelen en Leuven). Naast ons aanbod van kine (manuele therapie, sportkine, relaxatietherapie en pre- en postnataal), zetten we sterk in op medische pilates, training (pilates, corefit en PT) en voedingscoaching. Neem contact op met rosanne@flowcare.be Ben jij: - Een afgestudeerde kinesitherapeut/e - Gedeconventioneerd - Specialisatie en/ of interesse in manuele therapie - Enthousiast om nieuwe uitdagingen aan te gaan - Een teamplayer, die into gezelligheid is - Sociaal vaardig en flexibel. - Iemand die zelfstandig kan werken. - Op zoek naar een leuke werkplek? You are welcome! Door het vertrek van een collega en een collega in zwangerschapsverlof kan je starten met een directe overname van uren vanaf januari. Dit voor ongeveer 2 dagen per week. Dagen en uren verder overeen te komen. Zin in een nieuwe uitdaging? We kijken alvast heel erg uit naar jouw mailtje! CV en motivatie mag je sturen naar info@flowcare.be

18-11-2021

Vacature gedeconventionerd kinesitherapeut bij Flowcare (Schiplaken)

Ben jij een enthousiaste gedeconventioneerde kinesitherapeut, mét een passie voor beweging? En ben je op zoek naar een leuke werkplek? Flowcare is een multidisciplinaire groepspraktijk voor kine, training en voeding (gelegen tussen Mechelen en Leuven). Naast ons aanbod van kine (manuele therapie, sportkine, relaxatietherapie en pre- en postnataal), zetten we sterk in op medische pilates, training (pilates, corefit en PT) en voedingscoaching. Neem contact op met rosanne@flowcare.be Ben jij: - Een afgestudeerde kinesitherapeut/e - Gedeconventioneerd - Specialisatie en/ of interesse in manuele therapie - Enthousiast om nieuwe uitdagingen aan te gaan - Een teamplayer, die into gezelligheid is - Sociaal vaardig en flexibel. - Iemand die zelfstandig kan werken. - Op zoek naar een leuke werkplek? You are welcome! Door het vertrek van een collega en een collega in zwangerschapsverlof kan je starten met een directe overname van uren vanaf januari. Dit voor ongeveer 2 dagen per week. Dagen en uren verder overeen te komen. Zin in een nieuwe uitdaging? We kijken alvast heel erg uit naar jouw mailtje! CV en motivatie mag je sturen naar info@flowcare.be

17-11-2021

Kinesitherapeute gezocht (Kalken/Laarne)

Door het vele werk ben ik op zoek naar een collega om mijn praktijk te komen versterken in Kalken/Laarne. Liefst opleiding lymfedrainage maar niet noodzakelijk. Uren en dagen overeen te komen. Indien interesse graag een seintje op 0476/58.29.27 of vincentchrista@gmail.com

16-11-2021

Divers kinémateriaal psychomotoriek

Wegens stopzetting van mijn activiteiten als kinesitherapeute. Alle materiaal is in zeer goede staat en van zeer goede kwaliteit. Zweedse bank natuur (klein model); turnrek model natuur; minitrampoline compleet EUROTRAMP; Landingsmat; verschillende balansborden; Reuzeballon doorsnede 120cm ROOD (Bobathbal)+ stabilisator; zand-schrijftafel; divers klein materiaal: ballen, pittenzakjes, rubberen ringen, werpmat met dieren; aankleedramen; spelblokken, … Prijs overeen te komen. Meer info & contact: Somaya Verstyn: verstyn.somaya@telenet.be of 0486/16.19.69 regio Gent

16-11-2021

Vacature in Zwevezele

Voor onze jonge, dynamische en groeiende kinepraktijk in Zwevezele zijn we op zoek naar een nieuwe parttime collega. Er is een heel gevarieerd patiëntenbestand, met zowel huisbezoeken als behandelingen in de praktijk. Uren zijn bespreekbaar. Specialisaties in myofasciale therapie, lymfedrainage ad modum Vodder of zwangerschapsbegeleiding zijn een pluspunt. Interesse? Contacteer dan Elise Buyse via info@kinezwevezele.be of bel naar 0468/03.88.05.

16-11-2021

Kinesitherapeut(e)

Kiné op zelfstandige basis voor samenwerking in praktijk en beperkt aantal huisbezoeken in Diegem voor de periode van januari 2022 tot mei 2022. Contacteer karinmilde@hotmail.com, 0486-42 14 44.

16-11-2021

Enthousiaste leergierige collega kinesitherapeut gezocht: specialisatie muscoskeletaal KLUISBERGEN

Heb jij als kinesitherapeut veel ambitie in je vak? Heb jij interesse om te werken in een sfeervolle up to date groepspraktijk met de nodige know-how? Kom dan beslist eens op sollicitatie bij ons, mogelijks wordt jij onze nieuwe collega. 2 - 3 dagen/week Contact: bert_colpaert@hotmail.com 0498 380249

15-11-2021

Relaxatietherapeut in multidisciplinaire praktijk Qinobi Sint-Amandsberg

Gedreven door passie is Qinobi in het bijzonder gespecialiseerd om vrouwen een veilige haven te bieden en hen te ondersteunen op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak. Qinobi is een jonge, maar snel groeiende groepspraktijk in Sint-Amandsberg (Gent), die zich richt op (zwangere) vrouwen, mensen met bekkenklachten en mensen met stressgerelateerde klachten. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, 1 osteopaat, 1 podoloog en 1 coach. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een relaxatie-therapeut, uren te bespreken. Wil je kennis maken met onze praktijk, surf dan naar onze website www.qinobi.be. Interesse? Stuur ons je CV en motivatiebrief.

15-11-2021

Wij zoeken een nieuwe collega!

Voor onze jonge, dynamische praktijk te Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een nieuwe collega (parttime). Wij werken met een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie waarbij we manuele therapie en oefentherapie combineren. Wij geloven in een actieve aanpak waar onze patiënt deel uitmaakt van het hele behandelproces. We vinden het belangrijk dat je leergierig en enthousiast bent en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Elke therapeut krijgt bij ons de kans zichzelf verder te ontplooien in zijn interesses! Specialisaties zijn geen must, maar zijn altijd een pluspunt! Ben jij geïnteresseerd om in onze praktijk te komen werken? Stuur ons dan zeker je cv door en je motivatie waarom je graag bij ons wil komen werken! Je kan ons bereiken via mail op info@groepspraktijk-connect.be of via ons telefoonnummer 011/39.37.02

14-11-2021

Fangoketel

Fangoketel in goede staat. Prijs overeen te komen. 0495791422

12-11-2021

Collega Kine Kontich

Ben jij/ken jij een kinesist die houdt van uitdagingen? Wij zijn op zoek naar een spontane, enthousiaste nieuwe collega die zich graag verdiept in patiënten met complexere rug- en nekpathologie en ook met plezier revalidatie en chronische patiënten met de nodige zorg omringt. Huisbezoeken doen we ook, echter enkel gericht op de onmiddellijke buurt en enkel zolang de patient niet tot in de praktijk geraakt. Voor de rest verwachten we onze patiënten in onze mooie, nieuwe praktijkruimte die volledig aangepast is aan de uitdagingen van de huidige tijd (behandelruimtes die voldoende afstand garanderen, geautomatiseerd ventilatiesysteem per behandeltafel, enz). Meer info vind je op onze website: www.praktijkretouche.be/. Voel je je geroepen om deel uit te maken van ons team en wil je er zo'n 15 tot 20 uur per week heerlijk invliegen? Stuur dan een mailtje en een korte CV naar kinejudy@gmail.com.

11-11-2021

Vacature Kinesitherapeut Baasrode - Multidisciplinaire praktijk met 4 artsen - agenda over te nemen

Vacature ????Kinesitherapeut(e) Groepspraktijk Het Spoor Baasrode ????Reden: verhuis huidige kinesitherapeut, agenda over te nemen ????Startdatum: aanvang is bespreekbaar maar kan op korte termijn Functie-aanbod ✅ Je staat in voor de revalidatie, behandeling en opvolging van een gevarieerde patiëntenpopulatie ✅ Je hebt een rechtstreekse communicatie en wisselwerking met 4 aanwezige artsen waaronder twee sportartsen ✅ Je werkt nauw samen met het paramedische team bestaande uit: diëtiste, podologe, psychologe, kinderpsychologe en diabetes educator ✅ Je bent vrij om je eigen werkschema en tarief te bepalen ✅ Je werkt in een moderne en aangename werkomgeving en je wordt ondersteund door een medisch secretariaat ✅ Aantal uren is te bespreken Profiel ???? Evidence based werken en levenslang leren beschouw je als een evidentie ???? Je behandelt de patiënt vanuit een biospychosociaal standpunt ???? Je communiceert vlot met zowel interne als externe collega’s ???? Extra specialisaties zijn zeker welkom maar geen vereiste ???? Je bent flexibel en beheert zelfstandig je agenda Indien interesse graag contact opnemen met mijzelf (0477139257 - andreas.delaere@gmail.com of met Valérie Van den Berghe. ???? valerie@groepspraktijkhetspoor.be - ☎️052/330888

11-11-2021

Vacature in Wevelgem

Kom jij ons team vervoegen? Wij zijn: - Een jong & dynamisch team - Met verschillende (sub)specialisaties - In heel ruime & moderne praktijk - Met hands-on & actieve revalidatie - Waar progressie, vertrouwen, opleiding en begeleiding = keypoints Een vacature met: Vaste weekplanning in onderlinge overeenkomst Onbepaalde duur Geen specialisaties vereist Ben je net afgestudeerd of heb je met ervaring zin in een nieuwe uitdaging? Contacteer ons dan met je CV en motivatiebrief via info@kine-delrue.be of 0497/03 00 85 vòòr 5 december 2021. Meer info over de praktijk op www.kine-delrue.be, Facebook en Instagram

10-11-2021

Gedeconventioneerde kinesitherapeut gezocht te Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt)

Zin in een nieuwe uitdaging? Zin om in een leuk team terecht te komen? Mail snel naar ine@back-to-balance.be Interesse in manuele therapie, sportrevalidatie en/of personal training zijn alvast grote pluspunten! Wij zijn een jonge & dynamisch kiné- en osteo-praktijk gelegen te Sint-Lambrechts-Herk die door groei een nieuwe collega zoeken!

09-11-2021

Kinesitherapeut(e)

VACATURE KINESITHERAPEUT(E) te HOEILAART Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) voor een deeltijdse job met uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst. Heb je interesse? Neem gerust een kijkje op de website www.fasciakine-hoeilaart.be of stuur een mailtje naar info@fasciakine-hoeilaart.be voor meer info met vermelding van je motivatie en CV.

08-11-2021

Gezocht nieuwe collega ivm pensioen.

We zoeken iemand om onze praktijk aan te vullen. Ons cliënteel is erg divers, maar met een groot aandeel lymfedrainage. Andere specialisaties zijn natuurlijk ook welkom. De werkuren zijn steeds overdag. Er is een lange carrière mogelijk. Contact: erika.vanstraelen@gmail.com

08-11-2021

VACATURE kinesitherapie te LOKSBERGEN (Halen)

Wegens aanhoudende groei van de praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega (geconventioneerd) om samen de praktijk mee uit te bouwen. Het betreft een gevarieerd patiëntenbestand. Specialisaties zijn welkom, maar geen vereiste. Interesse in manuele therapie is een pluspunt. U beschikt over een eigen behandelruimte dus uren en dagen kunnen flexibel ingevuld worden. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, neem dan zeker contact op via jacobs.jessica.kinepraktijk@telenet.be of 0499/34.55.63 www.kineloksbergen.be/ voor meer info.

04-11-2021

Halftijdse kinesitherapeut

Wzc Heilig Hart Nijlen zoekt halftijdse gemotiveerde kinesitherapeut voor een contract van onbepaalde duur. Meer info: www.heilighartnijlen.be

04-11-2021

Zelfstandig kinesitherapeut Tienen

Graag wensen we onze praktijk Cure Concept met vestiging te Tienen uit te breiden met een nieuwe collega op zelfstandige basis. Bij voorkeur specialisatie manuele therapie of interesse om deze opleiding te volgen. Je start deeltijds op. Langdurige samenwerking met onmiddellijke indienstreding. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en ben bereid om eveneens huisbezoeken te doen. Mail je motivatiebrief en cv naar cureconceptvof@gmail.com t.a.v. Stijn Vandeborne. Telefonisch eveneens te bereiken via het nummer 016/888 931.

02-11-2021

Kinesitherapeut gezocht

Kiné Sempa zoekt een voltijds geconventioneerde kinesitherapeut. Zowel starters als ervaren therapeuten zijn welkom. Je kan onmiddellijk starten als gewenst. Je komt terecht in een tof team met 2 andere kinesitherapeuten. Er is voldoende ruimte om je eigen competenties te ontplooien en overleg onder collega’s. Interesse? Stuur je CV naar kinesempa@proximus.be en we contacteren jou!

01-11-2021

Collega langdurige samenwerking ROESELARE - bijzondere bekwaamheid pelvische reëducatie

Ben jij een enthousiaste gedeconventioneerde kinesitherapeut, mét een passie voor women’s health maar ook voor mannen en kinderen met blaas/bekkenbodem/darm problemen? En ben je op zoek naar een langdurige samenwerking? Dan ben jij misschien wel dé persoon die we zoeken! Barbakine is een groepspraktijk voor kinesitherapie, gelegen te Roeselare. Kijk zeker op onze website www.barbakine.be waar je onze visie en aanbod kan vinden. Wegens de sterke groei bij onze zwangerschapsbegeleiding en pelvische reëducatie zijn we op zoek naar langdurige versterking. Wij werken nauw samen met artsen, seksuologe, vroedvrouwen, … Ben jij: • Een afgestudeerde kinesitherapeute • Gedeconventioneerd • Bijzondere bekwaamheid pelvische reëducatie en zwangerschapsbegeleiding • Enthousiast om onze women’s health tak verder mee uit te bouwen • Een teamplayer, sociaal vaardig en flexibel. • Op zoek naar een langdurige samenwerking, als gelijkwaardige partner. Zin in een leuke uitdaging? We kijken alvast heel erg uit naar jouw mailtje! CV en motivatie mag je sturen naar barbara@barbakine.be of 0476/27 66 78

30-10-2021

Zelfstandige kinesitherapeut

Mofit kinesitherapie is op zoek naar een gemotiveerde, toffe, zelfstandige collega afgestudeerd als “musculoskeletale therapeut.” Achtergrond praktijk: Mofit kinesitherapie is gelegen te Rummen. Centraal gelegen tussen Herk-de-Stad en Sint-Truiden. We zijn een jonge kinesitherapiepraktijk met een persoonlijke aanpak en doelgerichte behandeling. De moderne praktijk groeit met uitbreiding van meerdere faciliteiten. Aanbieding: - Aanvang zo snel mogelijk. - Je beschikt over eigen kabinet met gezamenlijke oefenruimte. In samenspraak met collega’s zelf uren en patiënten-aantal bepalen. - Groei mogelijkheden en inspraak in de beslissingen voor de kinesitherapie praktijk. - Reeds meerdere specialisaties en expertises beschikbaar in de praktijk. Wil je bijleren van uw collega’s? Manuele therapie (postgraduaat MSK), osteopathie, Mulligan concept, Medical taping concept, personal training, dry needling en nog veel meer! - Relatie met academische wereld: Jonas is een gewezen praktijk docent kinesitherapie te KULeuven. Momenteel werkzaam als stagebegeleider 2de master MSK voor de KULeuven. Interesse? Is dit waar je naar op zoek ben? Ben je leergierig, wil je samen met toffe collega’s samenwerken? Ga de uitdaging aan en neem contact met ons op via onderstaande gegevens. 0476 90 06 45 www.mofit.be info@mofit.be Kraaistraat 11A, 3454 Rummen

28-10-2021

19u kine in WZC St Rafaël te Liedekerke

Wij zoeken een leuke gemotiveerde collega met een hart voor ouderen om ons kine-team te versterken vanaf 1 december. Bij interesse graag mailen naar kine@strafael.zkj.be

28-10-2021

Gedeconventioneerde kinesist(e) voor aangename groepspraktijk in Schilde

Voor onze groepspraktijk Equisano in Schilde zijn wij op zoek naar een gedeconventioneerde kinesist(e) om een bestaande agenda van 15u over te nemen. Uitbreiding in de toekomst is mogelijk. Extra specialisaties zoals manuele therapie is een pluspunt. Dagen en uren zijn bespreekbaar, starten kan onmiddellijk. Extra informatie of solliciteren met CV en motivatiebrief kan via elskrols61@gmail.com of telefonisch 0477/70.35.40.

28-10-2021

Kine gezocht voor kinepraktijk Duomed te Tielt - Winge

Wij zoeken een dynamische collega om onze osteo- kinépraktijk Duomed in Tielt Winge te versterken. Starten kan met 25-30 uur/week maar uitbreiding is zeker mogelijk. Uren en dagen zijn bespreekbaar. Kennis van manuele therapie is een pluspunt, andere specialisaties zijn zeker welkom. Ben je pas afgestudeerd ? Geen probleem, ook dan zijn we op zoek naar jou. Neem alvast een kijkje op www.duo-med.be Interesse ? Stuur een email naar mario.jochmans@telenet.be

26-10-2021

Vacature ter zwangerschapsvervanging

Gezocht kinesitherapeut(e) op zelfstandige basis. Vervanging gezocht VANAF HEDEN tot en met mei met eventuele verlenging. Dagen en uren bespreekbaar, komende maanden ter ondersteuning voor enkele halve dagen of 1 volledige dag in de week vanaf januari overname voltijdse praktijk (gemiddeld 30 uur per week). De praktijk kent een divers patiëntenbestand. Basiskennis lymfedrainage wenselijk. Indien interesse, graag cv en eventueel motivatiebrief mailen naar kine.kellybuys@gmail.com.

26-10-2021

Vacature ter zwangerschapsvervanging

Gezocht kinesitherapeut(e) op zelfstandige basis. Vervanging gezocht VANAF HEDEN tot en met mei met eventuele verlenging. Dagen en uren bespreekbaar, komende maanden ter ondersteuning voor enkele halve dagen of 1 volledige dag in de week vanaf januari overname voltijdse praktijk (gemiddeld 30 uur per week). De praktijk kent een divers patiëntenbestand. Basiskennis lymfedrainage wenselijk. Indien interesse, graag cv en eventueel motivatiebrief mailen naar kine.kellybuys@gmail.com.

24-10-2021

Deeltijdse kinesitherapeut(e) gezocht regio Waregem

Bij Groepspraktijk KineTIST te Desselgem werken we momenteel met 2 voltijdse en 1 halftijdse therapeuten en zijn hierbij op zoek naar iemand die ons team komt versterken. Binnen de recent vernieuwde praktijk hebben we een gevarieerd patiëntenbestand. Naast MSK en sportkinesitherapie komen verdere specialisaties aan bod: Manuele therapie, SCMO, Dry Needling (trigger), handrevalidatie, en respiratoire kinesitherapie. Leer ons team kennen en neem een kijkje in onze praktijk: kinetist.be/ Ben je gemotiveerd en leergierig, een dynamische teamplayer, sociaal vaardig en ben je zelfstandig en geconventioneerd? Specialisaties zijn welkom maar geen must. Wij bieden je een deeltijdse betrekking met mogelijkheid tot voltijds. Dagen en uren zijn te bespreken. Bij interesse: gelieve uw CV door te sturen naar info@kinetist.be

24-10-2021

Zelfstandige kinesitherapeut.

Wij zoeken dringend een nieuwe en gemotiveerde zelfstandige collega. Samenwerken in teamverband en vlot communiceren is een must. Geen huisbezoeken. Specialisaties zijn geen vereiste maar wel een meerwaarde. Voor verdere info over de praktijk, kijk op onze website: www.kine-kuringen.be Contact: hilde.paredis@telenet.be

24-10-2021

Nieuwe snelgroeiende kinepraktijk te Hemiksem zoekt versterking.

Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, geconventioneerde collega kinesitherapeut om, op zelfstandige basis, mijn nieuwe en snelgroeiende praktijk te Hemiksem te versterken. Een specialisatie in de manuele therapie is een pluspunt , geen must. Dagen en uren onderling overeen te komen. Bij interesse gelieve contact op te nemen met Gerty Bastaens (gerty.bastaens@telenet.be of 0474 86 85 97).

23-10-2021

Collega kinesitherapeut(e) gezocht te Zonhoven

Praktizon te Zonhoven is op zoek naar een extra kinesitherapeut(e); het betreft een full time betrekking; uren zijn overeen te komen; wel minstens 3 avonden per week beschikbaar zijn; interessante verloning en mogelijkheid om zich op termijn in te kopen. Meer info over de praktijk vind je op www.praktizon.be Bij interesse, gelieve contact op te nemen met Philip op het nummer 0475666739.

22-10-2021

Kinesitherapeut(e) Sint-amandsberg

Gedreven door passie is Qinobi in het bijzonder gespecialiseerd om vrouwen een veilige haven te bieden en hen te ondersteunen op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak. Qinobi is een jonge, maar snel groeiende groepspraktijk in Sint-Amandsberg (Gent), die zich richt op (zwangere) vrouwen, mensen met bekkenklachten en mensen met stressgerelateerde klachten. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, 1 osteopaat, 1 podoloog en 1 coach. Om ons team te versterken zijn we dringend op zoek naar een zelfstandig kinesitherapeut. Bij voorkeur heb je de specialisatie manuele therapie op zak en een 2 à 3-tal jaren werkervaring. Dit is echter geen must, zolang je maar de nodige interesse hebt in onze doelgroep en je vol enthousiasme wenst bij te scholen (zowel intern als extern). Wij richten ons in het bijzonder tot mensen met: - BEKKENKLACHTEN: Bekkeninstabiliteit in kader van de zwangerschap; Pijn op het schaambeen, het stuitje, de liezen, in het zitvlak of op de heupen; Bekkenblokkades - PERINATALE KINESITHERAPIE: Begeleiding tijdens de zwangerschap bij klachten en ter voorbereiding op de bevalling. Aangepaste oefentherapie na de bevalling om contact met het lichaam te hervinden en het lichaam weer in vorm te krijgen. - STRESS GERELATEERDE KLACHTEN - RUG- EN NEKKLACHTEN Wil je kennis maken met onze praktijk, surf dan naar onze website www.qinobi.be. Interesse? Stuur ons je CV en motivatiebrief.

22-10-2021

Phyaction 782

Ik zoek dringend een 2de hands PHYACTION 782 0475-54 54 60 of marleen.schepers@telenet.be

22-10-2021

Vacature neuro kine

Wij zoeken: een enthousiaste neurologische kinesitherapeut (voor volwassenen) voor de regio Sint-Truiden-Landen een creatieve collega met of zonder ervaring (we voorzien de nodige ondersteuning) een halftijdse kracht met mogelijkheid tot uitbreiding naar voltijds iemand die vrij snel kan opstarten dè collega die ons team compleet maakt waardoor we eindelijk met 4 kunnen gaan padellen :D Iets voor jou of je kent de geknipte persoon? Laat maar komen die CV’s en Motivatiebrieven (kine@leenmellemans.be)

20-10-2021

Gemotiveerde kine gezocht voor groepspraktijk te Lembeek (Halle)

Groepspraktijk Cuvelier te Lembeek (Halle) is op zoek naar een gemotiveerde collega om de praktijk te versterken op zelfstandige basis. Uren te bespreken. Alle specialisaties zijn welkom! Indien interesse of voor meer informatie stuur een mailtje naar kine.cuvelier@skynet.be of bel +32 475 78 36 45. Hopelijk tot snel!

18-10-2021

Zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht

Gezocht: Zelfstandige kinesitherapeut, 3 tot 5 dagen, in overleg te bepalen. Regio Geraardsbergen, auto vereist voor huisbezoeken. Contact : Dirkdp@telenet.be of 0497/414129

18-10-2021

Zwangerschapsvervanging Zedelgem

We zijn op zoek naar naar een kinesitherapeut (m/v) voor een deeltijdse werkaanbieding (20-30u/w) wegens zwangerschapsverlof collega. Vervangingsopdracht januari - april 2022. Gezocht profiel: Je bent zelfstandig in hoofd- of bijberoep. Specialisatie in manuele therapie en/of ademhalingskine is pluspunt maar geen noodzaak. Je bent dynamisch, enthousiast, communicatief en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Werkaanbieding: Deeltijdse betrekking met flexibele werkuren van half januari tot half april 2022. Zowel patiënten in de praktijk als een aantal huisbezoeken. Contacteer Joris Verhaeghe 0478/305784 kine@jorisverhaeghe.be

18-10-2021

Enthousiaste collega

Onze bloeiende praktijk te Lede (tussen Wetteren en Aalst) is op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. Uren en dagen zijn vrij te kiezen. Onze praktijk is vooral manueel gericht. Bij interesse kan u contact opnemen met annhavermans@hotmail.com

18-10-2021

Halftijds of voltijds

Enthousiaste collega gezocht om te starten in een groepspraktijk. Zowel huisbezoeken als in de praktijk. Uren zijn te bespreken. Praktijk is gelegen in Beveren, bij Roeselare. Onmiddellijk te starten. Geen specificaties vereist. Andere specificaties (collega's): Manuele lymfdrainage (vodder), dry-needling, pelvische reëducatie, voetreflex, sportkiné Indien interesse: 0476/288761 of xavier.vandenberghe1@telenet.be

18-10-2021

Vacature Otegem

Vacature te Otegem Ik ben op zoek naar een zelfstandige, flexibele en enthousiaste kinesitherapeut die ons jong team komt versterken. Deeltijds te starten, uren en dagen zijn overeen te komen. De praktijk is modern en gericht op algemene manuele kinesitherapie maar ook oefentherapie komt aan bod. Huisbezoeken maken ook deel uit van onze agenda. Er zijn verschillende specialisaties waaronder manuele therapie, autogene drainage, pre en postnatale kinesitherapie. Bijscholing wordt sterk geapprecieerd. Alle specialisaties zijn welkom, iedereen mag zich ontplooien in de richting die hij/zij wilt. U kunt ook een kijkje nemen op onze website: www.kine-otegem.be. Bij vragen, aarzel niet om mij te contacteren: Anaïs Callens, Anais.callens@outlook.be, 0474 23 37 38

17-10-2021

Halftime kiné gezocht in Moorslede

Wij zoeken een halftime kinesitherapeut(e) om onze groepspraktijk (momenteel 4 collega's) te vervolledigen. Gezien de drukke agenda's, de bijscholingen en verlofperiodes hebben wij vanaf november/december nood aan een extra collega. Ben je geïnteresseerd om onze multidisciplinaire groepspraktijk te vervoegen neem dan snel contact op. Via info@kine-annvantomme.be Of 0498/871414.

16-10-2021

Vacature te Geel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor een halftijdse betrekking, later eventueel uit te bouwen tot voltijds. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Interesse of meer info -> huysmans_noor@hotmail.com

16-10-2021

Kinesitherapeut-19-u-week

Wzc Sint Jzef zoekt kine voor 19u per week, vast contract. sintjozefwiekevorst.be/vacature/kinesitherapeut-19-u-week/

14-10-2021

Vacature Kinesist Sport Medisch Centrum Nottebohm Brecht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kinesist om ons multidisciplinair team te versterken. Je behandelt en begeleidt ambulante patiënten, zowel individueel als in groepjes. Het accent van de revalidatie ligt op het verwezenlijken van een functioneel-actief motorisch herstel middels oefenprogramma's. Je werkt fulltime op zelfstandige basis in een jonge dynamische omgeving. Interesse? Mail je CV graag naar revalidatie@nottebohmbrecht.be

14-10-2021

Zelfstandige kinesitherapeute in multidisciplinaire praktijk in Veerle, Laakdal

Wij zoeken een gemotiveerde, flexibele en ondernemende kinesitherapeut(e) in bezit van een Riziv-nummer. Kan je aan de slag met diverse hulpvragen rond pre- en postnatale begeleiding, bekkenbodemtherapie, rug-, schouder- en nekklachten, spierletsels of begeleiding na een fractuur/gipsimmobilisatie, ... dan kunnen wij jou een halftijdse of voltijdse zelfstandige betrekking aanbieden in onze praktijk. Er is doorstroming en overname mogelijk van cliënten van de voorgaande collega en het uitbouwen van een eigen specialisatie. Er is de mogelijkheid tot het huren van dagdelen, zodat je voldoende tijd hebt om je cliëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen en je kan gebruik maken van de naambekendheid en advertising van de praktijk. Je werkt samen met andere disciplines in een enthousiast team. We bieden jou een bemeubelde praktijkruimte met een gemeenschappelijke wacht- en pauzeruimte. Bij interesse of verdere info kan je terecht bij: Nathalie Van Rymenant, 0497/853563, info@groepspraktijkdecocon.be of op onze website: www.groepspraktijkdecocon.be

13-10-2021

Voltijdse vacature in KINEKOR Kortrijk

KINEKOR is een jonge en dynamische groepspraktijk kinesitherapie te Kortrijk opgericht door Didier Vandepitte in 1985. Omwille van de diverse specialisaties - Manuele therapie, Osteopathie, Lymfedrainage en Respiratoire kinesitherapie - wordt elke behandeling professioneel en op maat van de specifieke klachten van de patiënt uitgevoerd. Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar enthousiaste collega die zich toespitst op musculoskeletale kinesitherapie. Naar wie zijn we op zoek? - Je behaalde een master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen. - Andere specialisaties zijn een meerwaarde, maar geen must. - Jouw enthousiasme en gedrevenheid typeren jou. - Je werkt autonoom, maar houdt er ook van om te werken in teamverband. Je komt terecht in een aangename en dynamische werksfeer waarbij je deel uitmaakt van een team met één voor één hardwerkende, enthousiaste en loyale collega’s. De groepspraktijk is gelokaliseerd dichtbij het centrum van Kortrijk, waardoor de goeie bereikbaarheid ook een troef is! Indien je meer informatie wenst over deze vacature, neem alvast een kijkje op de website: www.kinekor.be of contacteer Didier Vandepitte (0495 22 50 14). Indien je interesse toont en wenst te solliciteren, kan je jouw cv en motivatiebrief doorsturen naar didier_vandepitte@hotmail.com

11-10-2021

UItgebreide praktijk met veel faciliteiten

We zoeken nog enkele collega's om bij ons aan de slag te gaan, uren zelf te bepalen aan de beste voorwaarden op de markt, vragen staat vrij, je kunt alles terug vinden met bijhorend filmpje op: www.kinereva.be Groetjes van ons allemaal !! Contact: kinereva@telenet.be

10-10-2021

Vacature te Vichte (Anzegem)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor een vervanging van januari-april 2022. De praktijk is gelegen in Vichte en is gericht op algemene kinesitherapie en revalidatie. Profiel: -Geconventioneerde therapeut -Op zelfstandige basis -Gemotiveerd, sociaal, zin voor verantwoordelijkheid Aanbod: -+/- 25 uren per week -Gevarieerd patiëntenaanbod -Beperkt aantal dichte huisbezoeken -Geen administratie -Eigen behandelruimte Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, stuur dan naar brecht.wostyn@telenet.be of bel 0475/346 740

07-10-2021

Kinesitherapeut

We zoeken een collega voor de verdere uitbouw van onze groepspraktijk te Kalken. Momenteel werken we met 4 collega's waaronder elk mijn zijn eigen specialisatie (geriatrie-Dry needling-lymfedrainage-sportkine/manuele). Elk domein kan verder uitgebreid worden, alsook andere specialisaties zijn welkom. Het aantal uren en de startdatum is te bespreken. Stuur een mailtje naar katrijn_pauwels@hotmail.com of bel even op 0474/70.39.91

06-10-2021

Vacature zelfstandige kinesitherapeut(e)

Snelgroeiende praktijk te Merksem (grens Schoten) zoekt een gedeconventioneerde collega. Interesse in manuele therapie is een pluspunt, maar andere specialisaties zijn ook welkom. Kabinet en oefenruimte beschikbaar. Uren en dagen overeen te komen. Bij interesse stuur een mailtje naar ilselenaertskine@gmail.com of bel naar 0485141209.

05-10-2021

Enthousiaste collega gezocht

Enthousiaste collega gezocht om te starten in een groepspraktijk. Zowel huisbezoeken als in de praktijk. Uren zijn te bespreken. Praktijk is gelegen in Beveren, bij Roeselare. Onmiddellijk te starten. Geen specificaties vereist. Andere specificaties (collega's): Manuele lymfdrainage (vodder), dry-needling, pelvische reëducatie, voetreflex, sportkiné Indien interesse: 0476/288761 of xavier.vandenberghe1@telenet.be

05-10-2021

Beenmanchetten voor lympha-mat 300 gradient plus

Op zoek naar reserve beenmanchetten voor lympha-mat 300 gradient plus. Contact: 0486235315

04-10-2021

Vacature/ Parttime (zelfstandige basis of bijberoep)/ jonge praktijk te Staden

Een enthousiaste, dynamische kinesist(e) gezocht om mee te werken in een jonge en bloeiende praktijk. De praktijk focust zich momenteel op MSK-problematieken en oedeemtherapie. Hierbij wordt praktisch altijd een combinatie van oefentherapie en manuele therapie aangeboden. Je zal dan ook van een ruime oefenzaal kunnen gebruikmaken. Uren en dagen zijn bespreekbaar. Vereisten: - Leergierig - Enthousiast - Flexibel - Geconventioneerd - Ook starters zijn welkom - Ook iemand die in bijberoep wil werken is welkom Indien interesse kan je mij bereiken via mail (info@kineatmotion.be) of telefonisch (0491/074917) Met vriendelijke groeten, Janne (Vermeulen) Kiné@Motion

02-10-2021

Vacature te Beernem

Ik ben dringend op zoek naar een collega om de snel groeiende praktijk te versterken in Beernem. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Het gaat om 15u à 20u per week, met mogelijks uitbreiding op termijn. Specialisaties zijn welkom, maar geen vereiste. Interesse in manuele therapie is een pluspunt. Ik ben geconventioneerd. Ben je communicatief, enthousiast en sta je open om van elkaar te leren, stuur dan je cv naar annick.declerck@telenet.be of bel naar 0477/368.098. Neem alvast een kijkje op de website www.annickdeclerck.be

02-10-2021

Zelfstandig kinesitherapeut(e) bij kinemoerbeke

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega om onze praktijk te versterken. Het betreft een deeltijdse betrekking in een nieuwe, moderne praktijk. Uren en dagen zijn in onderlinge overeenstemming te bepalen met mogelijkheid tot uitbreiding. Onze praktijk heeft een zeer gevarieerd patiëntenaanbod met specialisatie in manuele therapie, musculoskeletale revalidatie en lymfedrainage. Bij interesse neem zeker eens een kijkje op onze website www.kinemoerbeke.be. Je kan ons contacteren via mail katrienvdml@hotmail.com of tel 0486900512.

01-10-2021

Vacature kinesitherapeut te Hofstade-Zemst (bij Mechelen)

Heb jij een passie voor beweging en een brede kijk op gezondheid? Ben je geïnteresseerd in een echte samenwerking en heb je zin om mee te bouwen aan de visie van een praktijk? meer info: www.canva.com/design/DAEpT5jkW_k/share/preview?token=aC9baxvYrkZao49Tq9637g&role=EDITOR&utm_content=DAEpT5jkW_k&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=sharebutton Of www.mindnmotion.be en sarah@mindnmotion.be.

01-10-2021

Vacature kinesitherapeut te Hofstade-Zemst (bij Mechelen)

Heb jij een passie voor beweging en een brede kijk op gezondheid? Ben je geïnteresseerd in een echte samenwerking en heb je zin om mee te bouwen aan de visie van een praktijk? Meer info: www.canva.com/design/DAEpT5jkW_k/share/preview?token=aC9baxvYrkZao49Tq9637g&role=EDITOR&utm_content=DAEpT5jkW_k&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=sharebutton Of www.mindnmotion.be Interesse? Stuur je CV naar sarah@mindnmotion.be.

30-09-2021

Deeltijds vacature

Vacature te Dilsen-Stokkem Kiné - praktijk AKTIV is op zoek naar een collega. Het betreft een deeltijdse job, uren en dagen zijn in overleg te bepalen. Specialisaties zijn een pluspunt maar geen must. Studeer je af in 2021 dan ben je ook welkom. Bij interesse stuur een mailtje naar ellen.rosiers@telenet.be of bel naar 089/8968926 of GSM. 0496934762

29-09-2021

Zelfstandige kinesitherapeut(e)

Wij hebben een vacature voor onze groepspraktijk van gespecialiseerde kinesitherapeuten te Beveren-Waas. Aanvankelijk deeltijds maar op uitbreidend naar voltijds op korte termijn. Het uurrooster is onderling te bespreken. We gaan voor een langdurig beiderzijds engagement. De focus van onze praktijk ligt op musculoskeletale revalidatie. Neem ook een kijkje op onze website: www.kineglazenleeuw.be Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via wdeherto@gmail.com

27-09-2021

Kine gezocht te Tielt - Winge

Wij zoeken een dynamische collega om onze osteo- kinépraktijk Duomed in Tielt Winge te versterken. Starten kan met 25-30 uur/week maar uitbreiding is zeker mogelijk. Uren en dagen zijn bespreekbaar. Kennis van manuele therapie is een pluspunt, andere specialisaties zijn zeker welkom. Ben je pas afgestudeerd ? Geen probleem, ook dan zijn we op zoek naar jou. Neem alvast een kijkje op www.duo-med.be Interesse ? Stuur een email naar mario.jochmans@telenet.be

27-09-2021

Zelfstandige collega gezocht in privé praktijk

Wij zoeken een zelfstandige collega in een praktijk te Edegem. Wij behandelen vooral muskulo-skeletale klachten, maar verder hebben we een brede kijk op andere pathologieën . Beheersen van manuele technieken is een pluspunt, maar ook enthousiaste beginnende collega's zijn welkom. Contacteer paul.vervoort@telenet.be - tel: 0476 833 155

23-09-2021

Vacature te Gooreind-Wuustwezel

Enthousiaste, gemotiveerde collega gezocht om ons team te versterken te Gooreind - Wuustwezel. Geen specialisaties vereist. Ook pas afgestudeerden welkom. Onze praktijk heeft een gevarieerd patientenbestand, met de nadruk op muskuloskeletale revalidatie. Voor meer info kan je terecht op www.manusprominens.be of via info@manusprominens.be. Indien interesse, graag contact en cv via info@manusprominens.be.

22-09-2021

Vacature - Sleidinge (Evergem)

Groepspraktijk 'Kinesitherapie Christine Tollenaere', te Sleidinge (Evergem), is op zoek naar een gemotiveerde gedeconventioneerde kinesitherapeut. Starten kan in januari, uren en dagen zijn te bespreken. Neem zeker eens een kijkje op de website www.kinetollenaere.be Vraag gerust meer info via christinetollenaere@hotmail.com of 0499625161

21-09-2021

Vacature kinesitherapeut voor groepspraktijk in Antwerpen

Wij zijn op zoek naar een kinesitherapeut die gemotiveerd is om in een leuk en gespecialiseerd team op zelfstandige basis te werken. Wij hebben een groepspraktijk te Hoboken nabij Antwerpen. Er werken momenteel 5 kinesisten samen. Onze praktijk biedt een ruime verscheidenheid aan pathologieën waarbij we ieder onze specialisaties hebben ( zie website kinezorgteam). Het is de bedoeling dat je een eigen bijdrage levert aan de voortdurende ontwikkeling van onze therapieën in de praktijk. Verwachte startdatum: 1/10/2021 Dienstverband: Voltijds, Onbepaalde duur

20-09-2021

Vacature groepspraktijk Luc Wynants te As

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en geconventioneerde collega om ons team te versterken. Het betreft een gevarieerd patiëntenbestand, zowel in de praktijk als bij huisbezoeken. Manuele therapie, algemene oefentherapie en lymfedrainage maken een belangrijk deel uit van onze behandeltechnieken. Specialisaties hierin zijn welkom maar geen vereiste. Uren en dagen zijn overeen te komen en kunnen flexibel ingevuld worden. Deeltijds te starten met eventueel mogelijkheid tot uitbreiding. Denk jij te passen binnen ons team, neem dan zeker contact op telefonisch 0478 280636of via mail luc.wynants2@telenet.be

18-09-2021

Vacature te Rillaar

Vacature te Rillaar Kinépraktijk Van Goethem is op zoek naar een extra collega om ons team deeltijds te versterken. Uren en dagen zijn in overleg te bepalen. Specialisaties zijn een pluspunt maar geen must. Studeer je af in 2021 dan ben je ook welkom. Bij interesse stuur een mailtje naar vangoethemjan@gmail.com of bel naar 0477/265548

17-09-2021

Groepspraktijk te Haacht zoekt nieuwe collega

Snelgroeiende groepspraktijk te Haacht zoekt enthousiaste collega om team te versterken. Onmiddellijk halftijdse agenda beschikbaar met op korte termijn doorgroei naar voltijds indien gewenst. Interesse in manuele therapie, fasciatherapie en of respiratoire kinesitherapie zijn een plus. Voor verdere info of vragen neem gerust contact op info@kineplushaacht.be of 0476782643

15-09-2021

Dynamische kiné gezocht te Brugge

We zoeken een sportieve, enthousiaste collega in onze groeiende groepspraktijk voor musculoskeletale revalidatie. Half time op zelfstandige basis. Interesse in manuele & myofasciale therapie is een pluspunt! Graag uw cv via tom.vandenbulcke@gmail.com

15-09-2021

Part-Time collega

Groepspraktijk Hands@Work (www.handsatwork.be) zoekt een collega om ons team te versterken omwille van de aanhoudende drukte. We zijn op zoek naar : • Een gedeconventioneerde kinesitherapeut • Met eventueel een nog niet aanwezige specialisatie (lymfe, fascia, neuro, pediatrie,…) • Teamspeler : enthousiast, communicatief, sociaal We bieden jou aan : • Een parttime job om te starten, met op termijn een fulltime betrekking. • Een gloednieuwe praktijkruimte met oefenzaal. • Een aangename werksfeer met 4 toffe collega’s. • huisbezoeken, die we tot een minimum beperken (met fiets) Bij interesse of vragen ivm onze vacature, kan u ons mailen info@handsatwork.be

14-09-2021

Kinesitherapeut

VACATURE KINESITHERAPIE TINE TAELMAN ZULTE Ik ben op zoek naar een nieuwe gemotiveerde collega om mijn praktijk te versterken. Het betreft een voltijdse tewerkstelling, te starten vanaf half november (eerder starten kan in overleg). Je komt terecht in een gevarieerd klantenbestand, met hoofdzakelijk musculoskeletale klachten, maar ook lymfedrainage, perinatale kine, respiratoire kine, dry needling, … komen aan bod. Er is ook mogelijkheid voor outdoor revalidatie of personal coaching. Specialisaties zijn zeker een pluspunt. Pas jij in dit profiel en heb je interesse? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Mail je CV naar tine_taelman@hotmail.com of telefonisch op het nummer 0499/76.78.32

14-09-2021

Halftijdse vervanging in WZC te Wetteren

Wij zijn DRINGEND op zoek naar een kinesitherapeut voor vervanging (loondienst) in WZC Schelderust te Wetteren, te beginnen vanaf 01/10/'21. Het betreft een deeltijds contract (19u/week) van bepaalde duur (voorlopig 6 maanden), verloning in schaal A1a-A3a (master/licentiaat), of BV1-BV3 (bachelor/graduaat) . Alle info is te vinden op www.wetteren.be/vacatures-gemeente-ocmw

14-09-2021

Gratis overname patiënten DC Personen met een licht mentale beperking Leopoldsburg

Dringend!! Ben je pas afgestudeerd of heb je nog ruimte in je agenda, dan is dit misschien iets voor jou. Het betreft algemene kinesitherapeutische behandelingen bij volwassen personen met een licht mentale beperking in DC Berkenhof, Leopoldsburg. Invulling van de behandeling naar eigen inzicht. Ongeveer 20 behandelingen per week. Geen overnameprijs. Overname wegens té drukke agenda. Je kan mij bereiken op het nummer 0474 76 00 64 of via mail: helgamennen@hotmail.com (ook voor inlichtingen kan je hier terecht)

11-09-2021

VACATURE DILBEEK (ITTERBEEK)

Gezien de aanhoudende drukte in de praktijk ben ik op zoek naar een leuke collega die me kan komen versterken! In de praktijk worden vnl. musculoskeletale klachten behandeld a.d.h.v. manuele therapie + oefentherapie. Initieel gaat het om een deeltijdse betrekking, maar er zijn zeker uitbreidingsmogelijkheden. Uren en dagen te bespreken. Wie zoek ik? - Iemand die zelfstandig kan werken - Geconventioneerd - Specialisatie in manuele therapie (bij voorkeur, geen must) Wat bied ik? - Gevarieerde patiëntenpopulatie - Geen/amper huisbezoeken - Correcte werk-privébalans - 10/10 voor sfeer en gezelligheid Heb je nog vragen? Ben je geïnteresseerd? Aarzel dan niet om contact op te nemen. 0476/57.45.82 jessie.tourwe@hotmail.com www.kinetourwe.com

10-09-2021

geconventioneerde kinesitherapeut(e) gezocht

Graag een kinesitherapeut(e) gezocht voor in onze praktijk te Jabbeke/ voor ongeveer 20uren in de week en dit zelf te kiezen wanneer. Behandelingen in de praktijk, alsook huisbezoeken. Motivatiebrief en CV opsturen naar a.vanhuele@hotmail.com

09-09-2021

Vacature kinesitherapeut te Hofstade-Zemst (bij Mechelen)

Heb jij een passie voor beweging en een brede kijk op gezondheid? Ben je geïnteresseerd in een echte samenwerking en heb je zin om mee te bouwen aan de visie van een praktijk? Meer info: www.canva.com/design/DAEpT5jkW_k/_X_hVvz9dNF3sndJeFCsVA/view?utm_content=DAEpT5jkW_k&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink Of www.mindnmotion.be interesse? stuur je CV naar: sarah@mindnmotion.be

08-09-2021

Zwangerschapsvervanging te Bevel (Nijlen)

Zwangerschapsvervanging te Bevel (Nijlen). Wij zoeken een enthousiaste geconventioneerde zelfstandige collega (m/v) voor onze jonge groepspraktijk “Kinefit” te Bevel. Het betreft initieel een vervanging van 20 uur, met mogelijkheid tot uitbreiding. Zowel startperiode als dagen en uren zijn overeen te komen. Kennis van manuele en/of neurologische kiné zijn een pluspunt, maar geen must. Hebt u interesse? Neem gerust contact op. Britt Douws: 0485/71 52 88 of britt.douws@gmail.com

07-09-2021

Vacature kinesitherapeut te Lebbeke

In Seniorie Minneveld te Lebbeke zijn we op zoek naar een kinesitherapeut (m/v) voor een werkaanbieding wegens zwangerschapsverlof collega. Vervangingsopdracht september - juni 2022. Gezocht profiel: Je bent dynamisch, enthousiast, communicatief en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Werkaanbieding: contract van bepaalde duur of samenwerkingsovereenkomst voor zelfstandigen. Gepresteerde uren onderling bespreekbaar. Contacteer Ruth De Nil: directie.minneveld@mr-wzc.be

06-09-2021

Vacature kinesitherapie praktijk te Blaasveld (Willebroek )

Wegens aanhoudende groei van kinepraktijk met gevarieerd patiëntenbestand zijn wij op zoek naar een extra gemotiveerde collega. Meer info over de praktijk is te vinden op: www.kinefit-blkaasveld-willebroek.be Uren en dagen zijn overeen te komen en kunnen flexibel ingevuld worden. Deeltijds te starten met aanbeveling tot de uitbouw van eigen dagagenda. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, neem dan zeker contact op: filip.de.kegel@icloud.com filipdekegel@outlook.com 0473 64 69 87

06-09-2021

VACATURE kinesitherapie te LOKSBERGEN (Halen)

Wegens aanhoudende groei van de praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega (geconventioneerd) om samen de praktijk mee uit te bouwen. Het betreft een gevarieerd patiëntenbestand. Specialisaties zijn welkom, maar geen vereiste. Interesse in manuele therapie is een pluspunt. U beschikt over een eigen behandelruimte dus uren en dagen kunnen flexibel ingevuld worden. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, neem dan zeker contact op via jacobs.jessica.kinepraktijk@telenet.be of 0499/34.55.63 www.kineloksbergen.be/ voor wat meer info.

04-09-2021

Collega kinesitherapeut(e)

Vacature: ik ben op zoek naar een fijne, gedeconventioneerde collega kinesitherapeut(e) om mijn praktijk te Lovenjoel (vlakbij Leuven) te versterken. Deeltijds starten met mogelijkheid tot uitbreiding. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Specialisaties zijn steeds welkom, maar niet vereist. Heb je interesse, aarzel dan niet om contact op te nemen met Ellen Meynaerts 0485/857637. Of via mail ellenmeynaerts@hotmail.com. Meer info op www.meyn-kine.be

Overstromingen - Hulp gevraagd (0)

Overstromingen - Aanbiedingen (0)

Overname praktijk (4)

28-11-2021

progressieve overname praktijk

Beste collega('s), voor mijn praktijk (te Moerbeke-Waas , Oost-Vlaanderen) zoek ik een collega (M/V) die vanaf 01/01/2022 de praktijk kan overnemen op maandag en vrijdag (kan eventueel op andere dagen); het is eveneens de bedoeling meer met verlof te gaan, ook die periode wordt dan ook door u opgevangen. Verder zou ik in een latere fase minder dagen werken, die dan ook uiteraard naar u komen. De praktijk kent een heel divers patiëntenbestand. Bij interesse bel gerust voor meer informatie of een gesprek op 0495-57 37 85 of 09-346 90 30. met vriendelijke groeten, Hugo Van Driessche

01-10-2021

Halftijdse praktijkovername

Halftijdse kinépraktijk over te nemen vanaf 01.01.2022 gelegen binnen een residentie voor serviceflats en assistentiewoningen locatie: Residentie 'hof ter linden' Evergem(Oost-Vlaanderen) mogelijkheid tot huur praktijkruimte binnen de residentie. Graag contact via : kaat@HofTerLinden.onmicrosoft.com telefoon: 09/254.19.11

23-09-2021

Wegens gezondheidsredenen

Regio Diksmuide / Nieuwpoort - overname van volledig patiëntenbestand voor kiné . U werkt voor min 10 jaar in groepspraktijk (samen met osteopaat en podoloog) mits kleine vergoeding voor huur/overname patiënten - mooie praktijk ruimte - volledig ingericht .

16-09-2021

Drukke praktijk over te nemen/ patiënten over te nemen regio Aalst

Drukke praktijk, reeds 39 jaar op hetzelfde adres, over te nemen. (Of de patiënten) vanaf half oktober 2021. (Wegens ziekte/medische problemen. Begeleiding mogelijk. Contact: geert.vuylsteke@skynet.be - mobiel : 0475639770

Praktijk te huur (4)

30-11-2021

Wegens pensionering, praktijkruimte te huur

Gelijkvloers appartement, regio Antwerpen Oost. Gsm 0477/526306

29-10-2021

Mooie praktijkruimte of kantoor met centrale ligging.

Gelegen in centrum Duffel. Bestaande uit een gelijkvloers (130m²), grote oefenruimte met daglicht en drie aparte kamers, wachtruimte en toilet. Voldoende parkeergelegenheid met of zonder schijf in de omgeving. Tel. 0476/527138 of jan.heyl@skynet.be

12-10-2021

Praktijkruimte regio Diest - Het CarexKwartier

Praktijkruimte regio Diest gezocht? Ontdek het CarexKwartier! Met het Carexkwartier dromen we van een multidisciplinair centrum op een unieke locatie. Zorg dragen voor patiënten én voor elkaar, die missie dragen we uit. Als huurders van één gezondheidscentrum verenigen we onze krachten. Op het eerste verdiep huist tandartspraktijk Dentius Diest. De overige twee verdiepen worden casco opgeleverd voor huurders in de zorg- en welzijnssector. Interesse? info@carexkwartier.be of www.carexkwartier.be

16-09-2021

Praktijk te huur

Uitstekend gelegen kinesitherapie/osteopathie-praktijk te huur in Hasselt wegens pensionering. Inlichtingen: 0474/975227

Te huur (1)

12-10-2021

Praktijkruimte regio Diest - Het CarexKwartier

Praktijkruimte regio Diest gezocht? Ontdek het CarexKwartier! Met het Carexkwartier dromen we van een multidisciplinair centrum op een unieke locatie. Zorg dragen voor patiënten én voor elkaar, die missie dragen we uit. Als huurders van één gezondheidscentrum verenigen we onze krachten. Op het eerste verdiep huist tandartspraktijk Dentius Diest. De overige twee verdiepen worden casco opgeleverd voor huurders in de zorg- en welzijnssector. Interesse? info@carexkwartier.be of www.carexkwartier.be

Te koop (17)

02-12-2021

Oefenmateriaal

Uniphy Phyaction Balance, weinig gebruikt, prijs overeen te komen. Contact : lieve.vanheusden@hotmail.com

30-11-2021

Wegens pensionering

Myo 420 gymna feedback + stimulatus equipment 400 euro’s, Qim 914 met 7 uitgangen voor lymfedrainage 400 euro’s. Tel 0474/975227.

30-11-2021

Wegens pensionering kinesitherapiemateriaal te koop

Volledige inboedel kinesitherapiepraktijk te koop. Hooglaagtafels, vaste tafels, rolwagens, allerlei oefenmateriaal, klein materiaal. Skin V6 depressomassage-apparaat, loopband Vision Fitness, gymna Fitvibe trilplaat. Verticaal trekapparaat, Spinegym, ... Omgeving Antwerpen Oost, tel 0477526306.

14-11-2021

Trilplaat Fitvibe

Professionele trilplaat Fitvibe In goede staat, weinig gebruikt. Pris overeen te komen. Contacteer kinebrunostruyf@gmail.com - 0495791422

10-11-2021

Kiné-toestellen Gymna.

All round trainingsapparaat voor de 4 ledematen. Een trilapparaat met toebehoren (Fitvibe). Tractie-toestel cervicaal. Apparatenwagens (2). Roeiapparaat. Prijs overeen te komen. Tel. 0476/527138

07-11-2021

Diverse apparatuur en oefenmateriaal

Wegens stopzetting van mijn activiteiten als kinesitherapeut. Alle materiaal is in zeer goede staat en van zeer goede kwaliteit. Sportraamportiek: 80€ Xco Studio/ Shape set: 50€, Xco Fysio set 70€ Slashpipe oranje: 70€ Haider Bioswing zwart: 90€ Wobblesmart oefentol: 45€ Roltafeltje, wit, 1 lade en 1 legboord: 30€ Microgolf oven Samsung: 30€ Gymna Combi 410 electro en US toestel, 2 behandelkoppen: 100€ Mobiele behandeltafel Sissel(slijtageschade): 50€ Auriculotherapie toestel: 350€ met set naalden, Divers klein materiaal: oefenmatjes: 10€, gewichten: 10€, halters: 10€ , Theraband flexbar groen of rood: 5€, Powerweb Combo groen/geel: 15€; rood/ beige: 15€ klein zitfietje: 5€ etc etc, etc.. Alles is aan 50% - 60% korting of meer Contact: praktijkdecuyper@gmail.com 0477/758181 www.praktijkdecuyper.be Foto's op de website

05-11-2021

Te koop wegens pensioen

Te koop wegens pensioen Oxycycle3, quadriceps bank + gewichten – 2 delige elektrische hoog-laag tafel – Minivector – Fitvibe medical pro – Deltapro massagestoel – Wobble smart – US Phyaction 190 – Phyaction Performa – Ultra vibrator – Roltafeltje – Handreva tafel – Therapiestoel – klein oefenmateriaal. Prijs overeen te komen. 0477742708 lefevre2@telenet.be

03-11-2021

Ultrason Gymna Pulson 320

Te koop wegens geen gebruik, in goede staat, 200 euro. info@menschaert.be

31-10-2021

Materiaal wegens stopzetting praktijk

Trekapparaat komeet - enraf nonius 300 euro Trekapparaat gymna (80 kg) 430 euro, massagetafel 2-delig 300 euro Schuine plank komeet 80 euro Alles in perfecte toestand 0475 52 89 76

19-10-2021

3-delige elektrische Enraf-Nonius en 2-delige elektrische Gymna tafel

3-delige elektrische Enraf-Nonius: Werkt perfect één compartiment opnieuw te bekleden, 750 Euro 2-delige elektrische Gymna: Werkt perfect, 500 Euro. Deze kunnen geleverd worden. Meer info en foto's: henriclement11@gmail.com

13-10-2021

Tru-Trac TT-92 tractietoestel

Weinig gebruikt tractietoestel in goede staat. 900 euro. 0479/681 999

11-10-2021

Pand te 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden)-Robert Dansaertlaan 12

Karaktervolle woning met polyvalente ruimte op het gelijkvloers en garage. Deze polyvalente ruimte kan dienst doen als kantoor-, studie of praktijkruimte, burelen, ... Momenteel kiné. Bewoning op de verdiepingen. Bewoonbare oppervlakte van 208m² (kelder inbegrepen) + overdekte koer en garage op een terrein van 167m². Onmiddellijk gelegen aan het Dansaert Park van Groot-Bijgaarden, waar je kan genieten van een gevarieerd winkelaanbod, aan MIVB-tramlijn 19 en op 200m. van het station. Contact: ERA Visie Plus, bjorn@visieplus.be

29-09-2021

Kinesis Technogym

Prijs overeen te komen. Contact: stefan_van_clapdurp@hotmail.com Tel: 0495/20.01.34

26-09-2021

Te koop wegens stopzetting praktijk

2-delige hoog/laag tafel (350€), Quadriceps Pendelbank met verlengstuk (200 €), Portiek voor sportraam (40 €), Doorzichtige grote goniometer (10 €), Halterrek met halters van 0,5 kg tot 2 kg (30 €), Schuine oefenplank voor sportraam (75 €), Balancetrainer (15 €), 2 pro-stretch voet en enkel (15 €), 2 wandrekkussen (30€), Hoofd en buikkussen (10€), Knierolkussen (10€), Halve rolkussen (10€),, Wigvormig kussen (5€), Solimed Uno IR lamp met 1 lamphoofd (lamp moet vervangen worden (=35€) (75€), Handvibrax met verschillende toebehoren (25 €), Pro Fitter (100 €), ..... Tel.: 0476/36 83 77 - Mail: liliane.van.chaze@telenet.be

16-09-2021

Trilplaat compex winplate en ultrason chattanooga

trilplaat bijna niet gebruikt, veel ingebouwde programma s vraagprijs 400€ ultrason als nieuw 400€ voor info bel 0496/874740

12-09-2021

didactisch - en praktijkmateriaal

Acupunctuurpop vrouw (45cm ) 20€ - schedelmodel 25€ - anatomisch model OL ( 85cm ) 50€ - anatomisch model BL ( 70cm ) 40€ - anatomisch model voet 35€ - reflexhamer 5€ - 2 nieuwe tafelovertrekken met neusuitsparing , kleur : helderblauw, nog in verpakking 50€ caro_van_acker@yahoo.co.uk

08-09-2021

materiaal te koop wegens stopzetten praktijk

Combinatie elektrotherapie 400 euro Infraroodlamp 80 euro Lasertoestel 300 euro G5-triltoestel 100 euro Trilplaat fitvibe smart 500 euro Plateau voor enkelrevalidatie 50 euro ann@kine-ann.be

Vervangingen (15)

23-11-2021

Dringend vervanging gezocht voor vrouwelijke collega

Revanoord zoekt dringend een vrouwelijke therapeute die direct kan beginnen wegens onverwachte uitval van iemand. Het zou voor ongeveer 22 uur zijn. Praktisch op dinsdagnamiddag/-avond. Donderdag van 8u30 tem 18u. Vrijdag van 13u tot 19u. Alle hulp is welkom. Ervaring niet vereist. Revanoord is een moderne praktijk in Antwerpen waar zowel manueel als met oefentherapie gewerkt wordt. Het gaat om een vervanging van onbepaalde duur maar op termijn zit vaste samenwerking er misschien wel in. Neem contact met ons op via gerdvh@telenet.be.

19-11-2021

Zwangerschapsvervanging januari - augustus 2022 te Gent

Wijkgezondheidscentrum Rabot vzw zoekt een kinesitherapeut(e) voor een vervanging (zwangerschapsverlof) van januari 2022 tot midden augustus 2022. CV en motivatiebrief uiterlijk 09/12/21 via mail: leen.gyssels@wgcrabot.be Sollicitatiegesprekken gaan door 2e helft december. Meer info: 09/277 10 77 ​Vragen naar Leen Gyssels (coördinator) of één van de kinesitherapeuten: Davy, Laura of Susanne.

18-11-2021

Zwangerschapsvervanging met mogelijkheid tot blijvende samenwerking te Bonheiden (Rijmenam)

Ik zoek een gemotiveerde kinesitherapeut(e) (liefst geconventioneerd) voor een zwangerschapsvervanging voor de periode maart-juni 2022, juiste data in onderling overleg nog te bepalen. Praktijk-K (www.praktijk-k.be) is een nieuwe, moderne praktijk gelegen in Bonheiden (Rijmenam). Gevarieerd patiëntenbestand met voornamelijk manuele lymfedrainage Vodder (1/3), bekkenbodemreëducatie/perinatale (1/3) en musculoskeletale (1/3). De combinatie van beide specialisaties lymfedrainage en bekkenbodemreëducatie/perinatale is een voordeel maar zeker geen must! Mogelijkheid om nadien deeltijds te blijven en agenda verder uit te bouwen, eventueel ook met andere specialisaties. Er is een oefenruimte en 2 volledig ingerichte behandelruimtes aanwezig, uren en dagen vrij te kiezen. Voor meer informatie: info@praktijk-k.be.

15-11-2021

[VERVANGING HALF MAART TOT JUNI INBEGREPEN - ZAVENTEM]

Hallo, Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en dynamische vervanger voor mijn zwangerschapsverlof. ⏱ Wanneer: Van 21 maart tot eind juni 2022 ???? Waar: Zaventem (Nossegem) in de groepspraktijk KINEZA met mogelijk enkele huisbezoeken in de buurt. Praktijk geheel voorzien met online agenda en kine software. ❓ Wat: Geconventioneerde kinesitherapeut voor algemene kinesitherapie, orthotrauma, manuele therapie, etc. Kennis van Nederlands en Frans, Engels een meerwaarde. ???? Uurrooster: 3 middagen (maandag, woensdag, vrijdag) en 2 ochtenden (dinsdag en donderdag) maar dit is flexibel ➡️ Heb je vragen of interesse stuur me dan een berichtje en/of je CV naar lenaertzmanon@gmail.com Manon Lenaertz

01-11-2021

Zwangerschapsvervanging 25 april tot 1 augustus 2022 te Lochristi

De kinepraktijk Hands4you is op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste collega voor een halftijdse betrekking (25 uren) op zelfstandige basis te Lochristi. Onze dynamische groepspraktijk is gespecialiseerd in handrevalidatie & revalidatie van het bovenste lidmaat. De functie is vacant van 25 april 2022 tot 1 augustus 2022. Kennis van onze specialisatie is een meerwaarde, interesse een must. Je komt terecht in een professioneel en tof team die de laatste wetenschappelijke inzichten op het vlak van revalidatie in de praktijk brengt. Bezoek eens onze website op www.hands4you.be of Instagram op hands4you_kinesitherapie. Interesse? Contacteer ons via vanessa@hands4you.be of 0476 99 44 39.

22-10-2021

Zwangerschapsvervanging

Wij zijn op zoek naar een leuke zelfstandige collega voor een zwangerschapsvervanging te Duffel vanaf januari 2022. Je komt terecht in een duopraktijk met oefenzaal en het nodige oefenmateriaal. 1 op 1 contact met patient is belangrijk. Je werkt op zelfstandige basis op dinsdag en donderdag. Enkele huisbezoeken behoren ook tot het takenpakket. Indien interesse graag cv mailen naar kine.an.de.paep@proximus.be

19-10-2021

VACATURE VOOR VERVANGING TE MARKE

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor vervanging van begin februari tem eind april 2022, dit in loonverband. Uren en dagen bespreekbaar. Zowel patiënten in de praktijk als op huisbezoek. Voor mijn info neem gerust contact op met Stéphanie Van Hauwaert 056/245592 of stephanie.van.hauwaert@de-ruyschaert.be

12-10-2021

Kinesitherapeut(e) met specialisatie pediatrische

Zin om samen te werken met een multidisciplinair team? Nood aan vaste uren en een omkaderde praktijk met administratieve ondersteuning? Wil je je schouders zetten onder gespecialiseerde en kwaliteitsvolle zorg? Wijkgezondheidscentrum ‘t Spoor in Borgerhout zoekt een kinesitherapeut. Meer info over ons centrum vind je op www.wgctspoor.be Wij zoeken: Een kinesitherapeut(e) met specialisatie pediatrische therapie ( 19 uur per week) Combinatie van pediatrie met volwassenen met musculoskeletale pathologieën Tijdelijk vervangingscontract Kiné-behandeling van patiënten ingeschreven in ons centrum In beperkte mate het verrichten van huisbezoeken Informeren en begeleiden van patiënten Uitvoering van behandelingsplannen Individuele coaching van patiënten rond bewegen en sport Intern overleg en multidisciplinaire samenwerking met artsen, verpleging, … Registreren en rapporteren in medisch programma Care Connect meer info: www.vdab.be/embed/vindeenjob/vacatures/63189788?preview=true

08-10-2021

Vacature voor zwangerschapsvervanging te Holsbeek

Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega voor vervanging van begin januari tem eind april 2022, dit op zelfstandige basis. Uren en dagen zijn bespreekbaar. Zowel patiënten in de praktijk als een aantal huisbezoeken. Neem gerust ook eens een kijkje op de website: www.kinesi-smisse.be Voor meer info neem gerust contact op: Anneloes Barzeele 0476/965.730 of info@kinesi-smisse.be

07-10-2021

Zwangerschapsvervanging te Berchem begin februari- begin mei

Voor mijn zwangerschapsverlof ben ik op zoek naar iemand die mij voltijds kan vervangen (of combinatie van 2 halftijdse vervangers) van begin februari tem begin mei. Gitschotellei 103, 2600 Berchem, vlakbij Berchem station. De ruime duo-praktijk is gericht op algemene manuele therapie en revalidatie, lymfedrainage, acupunctuur, massage (hotstone, shiatsu) Enkele huisbezoeken in de buurt. We hebben een gevarieerd patiëntenbestand. Het is mogelijk om nadien voor 3 dagen per week ons team te blijven versterken. Eigen interesses of specialisaties zijn een plus, geen must. Wie interesse heeft: bel gerust naar Ellen Broos 0486/93.60.52 of mail naar HelpingHandsKine@Gmail.com

20-09-2021

Zelfstandige, gemotiveerde vervanging

Wij zijn op zoek naar een zwangerschapsvervanging te Brecht! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor een vervanging voor begin december tot eind maart 2022. Je komt terecht in een kleinschalige praktijk, oefenzaal en oefenmateriaal aanwezig. 1-op-1 contact met patiënten staat bij ons centraal. Het betreft een vervanging van ongeveer 25uur (bespreekbaar welke dagen en uren), waarvan vnl manuele/algemene/sportkine en enkele huisbezoeken. Kennis van MLD vodder zou een pluspunt zijn.

07-09-2021

Gezocht zwangerschapsvervanging

Kinepunt Kezelberg is op zoek naar een enthousiaste, geconventioneerde kinesitherapeut voor een zwangerschapsvervanging. ???? Wanneer: januari ‘22 - half april ‘22 (ev inloopperiode vanaf midden december ‘21) met eventuele mogelijkheid tot blijvende samenwerking ????Waar: Korteweg 15, 8560 Moorsele (dicht bij afrit Menen richting Floralux) ????Wat: deeltijdse of voltijdse vervanging, uren en dagen zijn perfect bespreekbaar Voor meer info, neem gerust een kijkje op onze website. We werken vanaf mei 2021 in een nieuw gebouw met aparte behandelruimtes, een grote oefenzaal en buitenoefenruimte. Foto's van de nieuwe praktijk zijn nog niet up-to-date, maar kom gerust zelf een kijkje nemen! Bij interesse: bel 0496/14 45 84 (Nike) of 0472/28 92 06 (Jana) of mail naar kine.kezelberg@gmail.com

06-09-2021

Vacature zelfstandig Kinesitherapeut(e) Hoepertingen - Borgloon

Ik ben op zoek naar een zelfstandige collega kinesitherapeut(e) ter versterking in een jonge en moderne praktijk gelegen te Hoepertingen. Ik zoek een vaste deeltijdse collega alsook een collega voor een full time zwangerschapsvervanging van enkele maanden startend in december ’21. Hoe de verdeling van uren er aan toe gaat, kan zelf bepaald worden, hierin is er veel flexibiliteit mogelijk, het kan ingevuld worden door 1 collega of ook door 2 collega’s. De praktijk is gericht op de algemene kinesitherapie en revalidatie, de aanpak is grotendeels manueel en ook oefentherapeutisch opgebouwd. Interesses of specialisaties op deze vlakken zijn uiteraard een pluspunt maar zeker geen must. Manuele lymfedrainge Vodder is ook een specialisatie binnen de praktijk. Andere specialisaties zijn uiteraard eveneens welkom. Heb je interesse? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie. karolien.hertogen@live.be 0495/907200

05-09-2021

Zwangerschapsvervanging te Herselt

Zwangerschapsvervanging Herselt. Periode: oktober 2021 - eind januari 2022 Starten kan vanaf 18 oktober (of misschien vroeger). Uren en dagen zijn bespreekbaar. Praktijk gelegen in Herselt. Zowel huisbezoeken als werk in de praktijk. Gezocht profiel: Je bent zelfstandig in hoofd- of bijberoep. Je bent dynamisch, enthousiast, communicatief en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Werkaanbieding: Deeltijdse betrekking met flexibele werkuren De praktijk beschikt over een ruime oefenzaal. Pas afgestudeerden ook zeker welkom! Liefst gedeconventioneerde therapeut. Heb je interesse en wil je graag solliciteren, stuur gerust een mailtje met je motivatie en CV naar sandrine@karada.be www.karada.be

05-09-2021

VACATURE ZWANGERSCHAPSVERVANGING ZOMERGEM : mid december 21- eind maart 22

VACATURE ZWANGERSCHAPSVERVANGING ZOMERGEM : mid december 21- eind maart 22 Praktijk F-active in Zomergem is op zoek naar een kinesitherapeut (m/v) om mij te vervangen half december 2021-eind april 2022 . Dit met een mogelijkheid om nadien vast/deeltijds de praktijk te versterken als teamlid! De praktijkdagen zijn op maandag-woensdag- deels donderdag en vrijdag, maar hier kan flexibel mee omgegaan worden. profiel: - Je bent zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Specialisatie in manuele therapie is pluspunt maar geen noodzaak. - Specialisatie in dry needling/sportkinesitherapie is een pluspunt maar geen noodzaak. - Indien je een andere bekwaamheid hebt binnen het domein van de kinesitherapie, kan dit eventueel ook geïntegreerd worden in onze praktijk. - Je beschikt over een wagen. - Je bent dynamisch, enthousiast, communicatief en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Werkaanbieding: - Deeltijdse betrekking met flexibele werkuren van 15 december 2021 tot 30 maart 2022. - Zowel patiënten in de praktijk als (eerder beperkt) een aantal huisbezoeken. Interesse? Neem dan zeker contact op met Fien Bonamie op 0473/83/85/50. kinef-active.be/

Werkaanbieding (69)

02-12-2021

wij zijn op zoek naar enthousiaste collega voor een voltijdse duurzame samenwerking, snelle opstart

Wie zijn wij: een dynamisch team met enthousiaste collega’s manueel therapeuten met elk eigen specialiteiten (manuele (neuro)therapie, spierkettingen van Busquet, lymfedrainage, dry needling, relaxatietraining, (sport)coaching, bekkenbodemrevalidatie, autogene drainage,…) Wij zoeken : een nieuwe collega  voor een (vrij snel evolueren naar) voltijdse duurzame samenwerking :  met doorgroeimogelijkheden in eigen interesses van vakgebieden. waar: Onze ruime groepspraktijk ‘Manuwell’ is gelegen in Dorpsstraat 14,  9870 Machelen-Zulte (Oost-Vlaanderen), Wanneer: graag snelle opstart: samen te bespreken, Voel jij je aangesproken om ons team te versterken? Aarzel niet en contacteer ons: Veerle De Smet, 0473/835092, info@manuwell.be 

28-11-2021

zelfstandige kinesitherapeut

Dag allemaal/bonjour à tous, We zijn twee kinés met een kabinet vlakbij metrostation Pannenhuis en zijn op zoek naar een (tijdelijke) vervanging. Blijvende samenwerking kan besproken worden Indien interesse stuur maar gerust een mail: kinebles@outlook.com. Nous sommes deux jeunes kinés et nous avons notre cabinet prés du métro Pannenhuis a Laeken. Nous sommes à la recherche d'un(e) remplaçante. Une collaboration permanente est également discutable. En cas d'intérêt n'hésitez pas à nous contacter: kinebles@outlook.com.

27-11-2021

Dringend extra collega gezocht!!!

Wij zijn een groepspraktijk te Paal (De Toekomst) en op zoek naar een extra collega om de praktijk te ondersteunen. Te beginnen vanaf januari 2022 ter vervanging van een collega die 3 maanden afwezig zal zijn. Met de bedoeling tot een langere samenwerking. Werk je graag als zelfstandige, maar toch in team. Ontplooiing van je eigen kunnen, verder uitbouwen van de praktijk. Ervaring of niet, dat maakt niet uit. Dan nemen we jou graag op in ons team. Stuur je gegevens en je cv naar: info@kine-detoekomst.be.

26-11-2021

Gezocht: Kinesitherapeut(e) voor multidisciplinaire praktijk Ready To Move in Kinrooi

Wij zijn dringend op zoek naar een kinesitherapeut(e) voor onze multidisciplinaire praktijk Ready To Move in Kinrooi. Je komt terecht in een moderne praktijk die bestaat uit een enthousiast team van 4 kinesisten (man. therap), een psychologe, een diëtiste en een logopediste. Er heerst een aangename sfeer, groot patiëntenbestand en veel mogelijkheden tot oefentherapie. Wij kunnen een voltijds uurrooster bieden maar dat is volledig bespreekbaar. Bij interesse: neem alvast een kijkje op www.ready-to-move.be Contact: Stefanie Joosten info@ready-to-move.be Hopelijk tot snel!

23-11-2021

Vacature Kortrijk

- VACATURE – Wij zijn een jonge groepspraktijk in regio Kortrijk/Heule en zijn op zoek naar een nieuwe collega. We doen hoofdzakelijk behandelingen in de praktijk, aangevuld met enkele huisbezoeken. Neem gerust een kijkje op de website om de praktijk te leren kennen! Specialisaties in manuele therapie, lymfedrainage, dry needling, … zijn een meerwaarde, maar zeker geen must! Starten is mogelijk vanaf januari en uren zijn bespreekbaar. Interesse? Stuur gerust een mailtje naar lisacoucke@hotmail.be of telefoneer naar 056/356059. www.kinelisacoucke.com

22-11-2021

Vacature - Leuven

Omdat ik binnenkort op pensioen ben, is er een openstaande vacature voor een voltijdse of een halftijdse kinesitherapeut in ons WZC St-Vincentius te Leuven. Jonge en fijne collega’s, - Sarah en Eva -, een aangename werkomgeving en ruimte voor eigen initiatief. Heb je interesse neem contact om met: f.swertsorpea.net

22-11-2021

Versterking praktijk VIEF - Lovendegem

Praktijk VIEF is op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) om het team te versterken. We zijn een multidisciplinaire groepspraktijk, met specialisaties dry needling, respiratoire kinesitherapie, blessurepreventie en osteopathie. We staan garant voor een persoonlijke aanpak en streven naar kwalitatieve, veilige en efficiënte zorgverlening. We zijn op zoek naar een gemotiveerde collega die open staat voor multidisciplinair overleg en zin heeft om zijn/haar eigen patiëntenbestand te managen. Je kan starten vanaf midden februari 2022. Het gaat om een voltijdse betrekking, het uurrooster is steeds bespreekbaar en er is ruimte voor het volgen van bijscholing. Belangstelling voor respiratoire kinesitherapie is een pluspunt, maar geen must. Heb je interesse mail je CV dan naar saar@praktijkvief.be. Voor vragen kan je mailen of bellen naar 0468/080 027. Hopelijk tot gauw! TEAM VIEF www.praktijkvief.be

22-11-2021

Collega-kinesitherapeut gezocht voor privé-praktijk in Balegem (Oosterzele)

Hallo! Ik zoek een collega om mij 2 dagen per week te helpen in mijn praktijk en op huisbezoek. Graag eigen vervoer. Liefst gedeconventioneerd. Stuur jouw CV en motivatiebrief door naar veerleobyn@hotmail.com of bel me even op 0472/534 993. www.kineveerleobyn.be Tot snel!

18-11-2021

Enthousiaste kine gezocht in een praktijk pediatrie!

Gemotiveerde, betrokken en kindvriendelijke kinesitherapeut/e gezocht om ons team (Kinesitherapie Jessie Vandamme) te komen versterken. We verwelkomen patiënten van baby af aan voor Bobath-therapie, ontwikkelingsbegeleiding en psychomotoriek. Ervaring in pediatrie en/of werken met kinderen is een pluspunt. Op zelfstandige basis, eigen wagen beschikbaar, part-time tot full-time, vanaf 1 april 2022. Praktijk te Hooglede, huisbezoeken regio Hooglede- Roeselare. Sollicitaties, vragen of info, stuur gerust een email naar jessie.vandamme@telenet.be of geef een seintje op 0486/22.88.84. Tot gauw!!

17-11-2021

Kinesitherapeut(e) gezocht voor groepspraktijk te Wetteren - Vast halftijds zelfstandig contract

Aangezien een van onze collega's het avontuur gaat opzoeken in het buitenland, zijn wij op zoek naar een KINESITHERAPEUT(E) die vanaf 6 december ons team kan versterken op maandag, woensdag en vrijdag. Vast halftijds contract op zelfstandige basis. Eerlijke loonpercentages, vrije keuze mbt conventie/deconventie. Overwegend behandeling in de praktijk, huisbezoeken zijn beperkt. Specialisaties of BBB zijn geen must, maar manuele therapie, dry needling, man. lymfedrainage of pelvische reëducatie vormen een grote meerwaarde. Bij praktijk Qur kom je in een omgeving terecht waar positivisme, teamgeest en drive centraal staan ten voordele van de patiënt. Kwaliteit én betrokkenheid staan centraal in onze werking, integriteit en empathie typeren onze visie. Een open communicatie en overleg binnen het team waarin jouw mening telt! Meer info kan je terugvinden op onze website www.qur.be/disci.../vacatures-praktijk-qur-wetteren . Heb je interesse? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Lien De Wilde via lien@qur.be

16-11-2021

Vacature in Zwevezele

Voor onze jonge, dynamische en groeiende kinepraktijk in Zwevezele zijn we op zoek naar een nieuwe parttime collega. Er is een heel gevarieerd patiëntenbestand, met zowel huisbezoeken als behandelingen in de praktijk. Uren zijn bespreekbaar. Specialisaties in myofasciale therapie, lymfedrainage ad modum Vodder of zwangerschapsbegeleiding zijn een pluspunt. Interesse? Contacteer dan Elise Buyse via info@kinezwevezele.be of bel naar 0468/03.88.05.

15-11-2021

Vacature Kinesitherapeut(e) Groepspraktijk Hilde Kums te GENK

Vanaf Januari / Februari 2022 zoeken wij een kinesitherapeut(e) om een vertrekkende collega (vanwege verhuis en te grote woon-werkafstand) te vervangen in Genk. Sollicitaties en vragen zijn welkom op hilde.kums@telenet.be of bekijk onze website voor verdere info over onze kiné - en acupunctuurpraktijk.

10-11-2021

Vacature Kinesitherapeut(e) - Groepspraktijk KineTouch Beveren-Waas

Kom jij ons team verder versterken? Je komt terecht in een moderne groepspraktijk met ruime oefenzaal. Specialisatie manuele therapie en/of manuele lymfedrainage is een pluspunt maar geen must. Een leuke werksfeer en gevulde agenda verzekerd tijdens het ontplooien van je competenties! Geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact op! KineTouch - Dominique Smet 03 775 27 97 domi.smet@gmail.com

10-11-2021

Gedeconventioneerde collega gezocht voor jonge & dynamische groepspraktijk

Team Back 2 Balance gelegen in Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt) zoekt een nieuwe collega wegens groei van de praktijk. Specialisaties zoals manuele therapie, sportrevalidatie, gevorderde oefentherapie en/of personal training zijn een pluspunt! Uren/dagen zijn bespreekbaar. Meer info nodig? Interesse? Mail naar info@back-to-balance.be

07-11-2021

Gezocht collega avonduren te ANTWERPEN Berchem

Ik zoek een gedeconventioneerde collega om enkele uren bij te springen. Het gaat omtrent voornamelijk avonduren met voorkeur op maandag, woensdag en/of vrijdag. Kine Jasmien bevindt zich binnen Your Health Coach te Antwerpen Berchem en bestaat hoofdzakelijk uit patiënten met musculoskeletale klachten. Duidelijke communicatie naar de patiënt toe en een goede opvolging zijn essentieel. Kunnen werken met crossuite is een meerwaarde. Interesse? Neem contact op via info@kinejasmien.be of 0498853471. Kijk ook gerust even rond op de website www.kinejasmien.be of www.yourhealthcoach.be

03-11-2021

VACATURE TESSENDERLO

GEZOCHT: kinesitherapeute met specialisatie bekkenbodemreëducatie. WAAR: Osteofit Tessenderlo. WANNEER: 2 dagen per week (dagen overeen te komen). Overname van bestaande patiënten. Werk jij graag samen met andere therapeuten (osteopaten, kinesisten, personal trainer) in een groepspraktijk met multidisciplinaire aanpak. En heb je een specialisatie in bekkenbodemreëducatie? Perinatale kinesitherapie? Bel of mail ons, dan kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn binnen onze praktijk. info@osteofittessenderlo.be - 0496/559721(Jill)

02-11-2021

Kinesitherapeut

Wij zoeken een nieuwe kinesitherapeut om ons team in Knokke-Heist te versterken. Je kan full-time of part-time aan de slag en dit zo snel als mogelijk. We zijn een jong team en zoeken een sociale, flexibele, gedreven collega. Een specialisatie of ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Bij verdere vragen, stuur gerust een mailtje naar strubbekim@hotmail.com

28-10-2021

Ik zoek

Kinesitherapeut(e) in mijn praktijk in Oevel-Westerlo. Contacteer mij via gsm 0478/269272

26-10-2021

Vacature Kessel-Lo (Leuven)

Wij zijn voor Back in motion, onze praktijk voor kinesitherapie en osteopathie in Kessel-Lo op zoek naar een toffe kinesitherapeut/e op zelfstandige basis. De kinesitherapie binnen de praktijk bestaat voornamelijk uit manuele therapie, dry needling en oefentherapie, ook andere specialisaties om ons team te verrijken zijn zeer welkom! Mogelijkheid om deeltijds te starten en uit te bouwen naar een voltijdse betrekking. Uren en dagen zijn in overleg te bepalen in functie van agenda’s en beschikbare ruimte. Er zijn nagenoeg geen huisbezoeken. Ben jij de therapeut/e die we zoeken en heb je interesse? Contacteer ons dan via 016/ 84 34 11 of info@backinmotion.be Tot binnenkort! Back in motion An Beerten Fazantenlaan 14 3010 Kessel-Lo www.backinmotion.be

24-10-2021

Deeltijdse vacature regio Waregem (Desselgem)

Bij Groepspraktijk KineTIST te Desselgem werken we momenteel met 2 voltijdse en 1 halftijdse therapeuten en zijn hierbij op zoek naar iemand die ons team komt versterken. Binnen de recent vernieuwde praktijk hebben we een gevarieerd patiëntenbestand. Naast MSK en sportkinesitherapie komen verdere specialisaties aan bod: Manuele therapie, SCMO, Dry Needling (trigger), handrevalidatie, en respiratoire kinesitherapie. Leer ons team kennen en neem een kijkje in onze praktijk: kinetist.be/ Ben je gemotiveerd en leergierig, een dynamische teamplayer, sociaal vaardig en ben je zelfstandig en geconventioneerd? Specialisaties zijn welkom maar geen must. Wij bieden je een deeltijdse betrekking met mogelijkheid tot voltijds. Dagen en uren zijn te bespreken. Bij interesse: gelieve uw CV door te sturen naar info@kinetist.be

24-10-2021

Vacature FYSX Kinesitherapie te ROESELARE

Voor mijn praktijk, FYSX Kinesitherapie, te Roeselare ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om de praktijk te versterken. Deeltijds te starten waarbij uren en dagen overeen te komen zijn. De praktijk bestaat uit verschillende patiëntenpopulaties, met een minimum aan huisbezoeken. Alle specialisaties zijn welkom. Indien interesse kan je mij contacteren via info@fysxkinesitherapie.be of 0456/08.77.55 Meer info: www.fysxkinesitherapie.be

24-10-2021

Nieuwe snelgroeiende kinepraktijk te Hemiksem zoekt versterking.

Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, geconventioneerde collega kinesitherapeut om, op zelfstandige basis, mijn nieuwe en snelgroeiende praktijk te Hemiksem te versterken. Een specialisatie in de manuele therapie is een pluspunt , geen must. Dagen en uren onderling overeen te komen. Bij interesse gelieve contact op te nemen met Gerty Bastaens (gerty.bastaens@telenet.be of 0474 86 85 97).

23-10-2021

Collega kinesitherapeut(e) gezocht te Zonhoven

Praktizon te Zonhoven is op zoek naar een extra kinesitherapeut(e); het betreft een full time betrekking; uren zijn overeen te komen; wel minstens 3 avonden per week beschikbaar zijn; interessante verloning en mogelijkheid om op termijn zich in te kopen. Meer info over de praktijk vind je op www.praktizon.be Bij interesse, gelieve contact opnemen met Philip op het nummer 0475666739.

21-10-2021

Kinesitherapeut m/v op zelfstandige basis

Beweging in balans is op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega die op zelfstandige basis aan de slag kan in onze praktijk in Asse. Je komt terecht in een uitgeruste praktijk waar je deel zal uitmaken van een fijn en ervaren team. Bij interesse of verdere vragen stuur dan zeker je CV door via mail fabiennerobert@skynet.be

19-10-2021

Zelfstandig kinesitherapeut gezocht in de omgeving van Kruibeke

Wegens verhuis van een collega en pensioen van mezelf zoeken wij een gedreven collega om ons team te komen versterken. Wij zijn werkzaam in Kruibeke en omgeving op zelfstandige basis. Op onze website vindt U nog meer info : www.kinekruibe.be Interesse? Graag een seintje op het nummer: +32 498648672

19-10-2021

Zelfstandige kinesitherapeut(e) te Lochristi

Onze bloeiende Kiné groepsraktijk te Lochristi is op zoek naar een zelfst. enthousiaste collega om ons team te versterken. Interesses in manuele therapie, sport, dry needling, lymfedrainage... zijn een pluspunt, maar geen must. Uren en dagen (3-5d) zijn te bespreken. Wil je graag solliciteren, stuur dan gerust een mail naar info@kinelochristi.be of bel naar 0495521529. www.kinelochristi.be

19-10-2021

Zelfstandige kinesitherapeut(e) te Lochristi

Onze bloeiende Kiné groepsraktijk te Lochristi is op zoek naar een zelfst. enthousiaste collega om ons team te versterken. Interesses in manuele therapie, sport, dry needling, lymfedrainage... zijn een pluspunt, maar geen must. Uren en dagen (3-5d) zijn te bespreken. Wil je graag solliciteren, stuur dan gerust een mail naar info@kinelochristi.be of bel naar 0495521529. www.kinelochristi.be

17-10-2021

Collega gezocht in groepspraktijk te Diest (Molenstede)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om op zelfstandige basis onze groepspraktijk te helpen versterken. Dagen en uren zijn overeen te komen. Interesse in manuele therapie en/of bekkenbodem re-educatie vormen een pluspunt. De praktijk is gelegen te Molenstede (Diest). Zeer gevarieerd patiëntenbestand. Je mag contact opnemen via neledriesen@gmail.com Neem alvast een kijkje op de website: www.kinedriesen.be

17-10-2021

Collega gezocht voor versterking van onze groepspraktijk te Diest (Molenstede)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om op zelfstandige basis onze groepspraktijk te helpen versterken. Dagen en uren zijn overeen te komen. Interesse in manuele therapie en/of bekkenbodem re-educatie vormen een pluspunt. De praktijk is gelegen te Molenstede (Diest). Zeer gevarieerd patiëntenbestand. Je mag contact opnemen via neledriesen@gmail.com of 013/308696 . Neem alvast een kijkje op de website: www.kinedriesen.be

16-10-2021

VACATURE KINESITHERAPIE IN SINT-PIETERS-LEEUW (OUDENAKEN)

Ter versterking van de praktijk ben ik op zoek naar een zelfstandige, geconventioneerde kinesitherapeut(e). Het gaat om een deeltijdse betrekking met zowel behandelingen in de praktijk als huisbezoeken. In de praktijk komen patiënten met verschillende pathologieën. Specialisaties zijn een pluspunt maar geen vereiste. Dagen en uren overeen te komen. Interesse en wens je graag meer info? Gelieve een mailtje te sturen naar marijkevankelecom@gmail.com. Hopelijk tot binnenkort!

13-10-2021

Enthousiaste kiné-collega voor zelfstandige praktijk

Vanaf januari 2021 zijn we op zoek naar een nieuwe, toffe collega in onze kiné-praktijk omwille van een andere collega die stopt. Geen specifieke specialisaties vereist. Uren zijn overeen te komen, mogelijkheid tot uitbreiding van uren op langere termijn. Regio Sint-Truiden. Tel.0475/306588

11-10-2021

Groepspraktijk SILTA in Stekene zoekt kinesitherapeut (m/v) om het team te versterken

Deeltijdse werkaanbieding vanaf oktober 2021 Gezocht profiel: - Je bent zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Specialisatie in manuele therapie is pluspunt maar geen noodzaak. - Indien je een andere bekwaamheid hebt binnen het domein van de kinesitherapie, kan dit eventueel ook geïntegreerd worden in onze praktijk. - Je bent dynamisch, enthousiast, communicatief en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Werkaanbieding: - Deeltijdse betrekking met flexibele werkuren vanaf oktober/november 2021. - zowel patiënten in de praktijk als huisbezoeken (zeer beperkt) - voorlopig zijn we met 6 jonge, gemotiveerde kinesisten (manueel therapeuten, eveneens myofasciale therapeuten). - de groepspraktijk is een paramedisch centrum met 19 therapeuten uit verscheidene disciplines, zeer aangename en collegiale sfeer. Alle info op www.silta.be Laat me vlug jouw interesse en motivatie weten: Bram van den Berg bram.vandenberg@silta.be - 0484 14 28 31 - 03 779 80 43

08-10-2021

Nieuwe collega gezocht KineWaas Sint-Niklaas

Binnen onze groeiende groepspraktijk KineWaas in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega om ons team te komen versterken. We hebben een zeer gevarieerd patiënten-aanbod en werken in een warme, uiterst collegiale sfeer. We zijn op zoek naar iemand die goed is in zijn of haar vak, empathisch en respectvol is naar de patiënten toe, zich flexibel, collegiaal en zelfstandig kan opstellen. En enthousiast is om de praktijk samen met ons verder te uit te breiden. Specialisaties zijn een meerwaarde maar niet vereist. Uren en dagen zijn in onderling overleg te bespreken, mogelijkheid om deeltijds te starten en uit te bouwen naar een voltijdse betrekking. Aangezien één van ons binnen enkele jaren op pensioen zou gaan, is een langdurige samenwerking zeker mogelijk. We zijn beiden geconventioneerd. Indien interesse, mail dan gerust je CV en motivatiebrief door naar caroline@kinewaas.be. En dan spreken wij graag verder af voor een verkennend gesprek. Govert Van Woensel Caroline D’haen KineWaas

07-10-2021

Versterking gezocht vanaf februari voor duopraktijk in Berchem

Voor onze duo-praktijk te Berchem, Gitschotellei 103 (vlakbij Berchem station) zijn we vanaf januari 2022 op zoek naar een nieuwe collega om 3 dagen per week ons team te versterken. Dagen en uren nog overeen te komen, zeker de avonduren zijn vrij. Eventueel ook voltijdse vervanging mogelijk tijdens mijn zwangerschapsverlof begin februari-begin mei. Gevarieerd patiëntenbestand. Voornamelijk manuele therapie en revalidatie, acupunctuur, lymfedrainage en massage, maar eigen specialisaties zijn zeker welkom! Ruime nieuwe behandelruimtes en aangename werkomgeving. Wie interesse heeft, bel gerust naar Ellen Broos 0486/93.60.52 of mail naar HelpingHandsKine@Gmail.com

07-10-2021

Vacature Sint-Amandsberg

Wegens een groeiende patiëntenpopulatie ben ik op zoek naar een enthousiaste geconventioneerde collega om de praktijk te versterken. Deeltijds starten, uren en dagen zijn bespreekbaar. Specialisatie is een meerwaarde maar geen must. Wil je meer informatie of heb je interesse, neem gerust contact op via kinenorullie@gmail.com of 0465/ 08 28 05.

05-10-2021

Vacature/ Parttime (zelfstandige basis of bijberoep)/ jonge praktijk te Staden

Een enthousiaste, dynamische kinesist(e) gezocht om mee te werken in een jonge en bloeiende praktijk. De praktijk focust zich momenteel op MSK-problematieken en oedeemtherapie. Hierbij wordt praktisch altijd een combinatie van oefentherapie en manuele therapie aangeboden. Je zal dan ook van een ruime oefenzaal kunnen gebruikmaken. Uren en dagen zijn bespreekbaar. Vereisten: - Leergierig - Enthousiast - Flexibel - Geconventioneerd - Ook starters zijn welkom - Ook iemand die in bijberoep wil werken is welkom Indien interesse kan je mij bereiken via mail (info@kineatmotion.be) of telefonisch (0491/074917) Met vriendelijke groeten, Janne (Vermeulen) Kiné@Motion

01-10-2021

Vacature Deinze vanaf januari '22 (of zelfs al december '21)

Wij zijn op zoek naar een toffe, leergierige collega die graag in teamverband werkt. We zoeken iemand die graag voltijds als kinesitherapeut wil werken in een praktijk met een boeiende interactie tussen osteopaten en kinesitherapeuten. We zijn een praktijk met weinig huisbezoeken. Ook net afgestudeerden zijn welkom en helpen we groeien. Specialisaties zijn natuurlijk welkom, zeker manuele therapie, dry needling en pre- en postnatale zijn hier een pluspunt. Solliciteren of vragen stellen kan op ilsegovaerts@hotmail.com of 0470231193 Check zeker eens www.praktijkfacet.be of onze facebook en instagram.

30-09-2021

Vacature voor praktijk te Keerbergen

Gedeconventioneerde collega gezocht (of te deconventioneren vanaf 2022) voor een kinepraktijk te Keerbergen. Uren en dagen zijn bespreekbaar. Wij zitten in een nieuwe locatie sinds 2020 met een ruime oefenzaal en 3 behandelcabines. Wij zoeken een toffe collega om de praktijk verder uit te bouwen en op termijn eventueel verder te zetten. Specialisaties welkom naar geen must. Wij werken in de praktijk met zeer gevarieerde pathologiëen. De specialisaties zijn: manuele therapie, sportletsels, lymfedraingage maar ook de algemene kine revalidatie komt goed aan bod. Ook huisbezoeken worden uitgevoerd maar in mindere mate. Zie ook onze website www.kinekeerbergen .be. Interesse? stuur uw kandidatuur naar katrien.laquiere@kinekeerbergen.be of bel naar 0473/483 771.

29-09-2021

Geconventioneerde kinesitherapeut(e) Brasschaat

Multidisciplinaire groepspraktijk zoekt enthousiaste kinesitherapeute voor 20 uur. Specialisatie is welkom maar startende collega is zeker ook goed. Het patiëntenbestand is zeer gevarieerd en je begeleidt de mensen van anamnese tot ontslag. Praktijk Miksebaan 189 te Brasschaat. Tel.03/6516461 of email henk.borreman@gmail.com

29-09-2021

Zelfstandige kinesitherapeut(e)

Wij hebben een vacature voor onze groepspraktijk van gespecialiseerde kinesitherapeuten te Beveren-Waas. Aanvankelijk deeltijds maar op uitbreidend naar voltijds op korte termijn. Het uurrooster is onderling te bespreken. We gaan voor een langdurig beiderzijds engagement. De focus van onze praktijk ligt op musculoskeletale revalidatie. Neem ook een kijkje op onze website: www.kineglazenleeuw.be Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via wdeherto@gmail.com

29-09-2021

Kinesitherapeut

We zijn op zoek naar een kinesitherapeut voor het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL). Waarom een held van het ZOL worden? Als geboren held wil je natuurlijk werken in een ziekenhuis waarin je je superkrachten écht kan gebruiken. Zo’n ziekenhuis is Ziekenhuis Oost-Limburg. Als topklinisch ziekenhuis bieden we naast basiszorg ook complexe zorg aan en zijn we gespecialiseerd in tal van zorggebieden. Het ZOL is een JCI-geaccrediteerd ziekenhuis en telt 4 campussen: campus Sint-Jan (Genk), campus Sint-Barbara (Lanaken) en campus Maas en Kempen (Maaseik), alle 3 met ziekenhuisactiviteiten en campus André Dumont (Waterschei) met een medisch centrum voor raadplegingen. Onze missie? Onze patiënten omringen met de allerbeste zorgen. En daarvoor doen we beroep op alle helden die in het ZOL werken: 400 artsen en ruim 4.000 medewerkers, vrijwilligers, stagiairs en jobstudenten. Als kinesitherapeut (M/V/X) ben je actief binnen het verpleegkundig-paramedisch departement en rapporteer je aan de hoofdparamedicus. Je hebt je werkterrein op de diensten fysiotherapie, revalidatie en op de verpleegafdelingen. In het kader van de multidisciplinaire benadering werk je eveneens samen met andere zorgverleners en paramedici zowel binnen als buiten het ziekenhuis. Je hebt veelvuldig contacten met patiënten die kinesitherapie en/of fysiotherapeutische behandeling nodig hebben. Het doel van de functie is het behandelen van patiënten met (psycho-)motorische, functionaliteits-, respiratoire of cardiovasculaire problemen om hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen. Takenpakket Je bent verantwoordelijk voor het stellen van kinesitherapeutische diagnoses bij patiënten met bewegingsproblemen. Vervolgens sta je in voor de behandeling van de patiënten en de opvolging van hun evolutie om de basisfuncties te optimaliseren en de zelfredzaamheid te bevorderen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde behandelingen en draagt actief bij aan het beleid en de organisatie van de revalidatie om de kwaliteit van de zorg aan de patiënten en hun familie te maximaliseren. Voor meer informatie over deze vacature verwijzen we naar volgende link: www.heldenvanhetzol.be/vacatures/kinesitherapeut Solliciteren kan tem 08/10/2021.

27-09-2021

Dringend nieuwe collega gezocht te Oostende

????‼️ Dringend nieuwe collega gezocht ‼️???? Groepspraktijk Kine Myny Oostende is op zoek naar een nieuwe collega ➰ Wanneer? Mogelijkheid om onmiddellijk te starten ➰ Wat zoeken wij? Een kinesitherapeut gespecialiseerd in Musculoskeletale revalidatie (geen vereiste) ➰ Wat bieden wij? • Part time agenda met mogelijkheid tot snelle uitbreiding naar full time • Enkele huisbezoeken, vooral werk in de praktijk • Een leuke werkplek waar een goede sfeer prioriteit is! Neem gerust contact op met ons via charlotte.myny@yahoo.com of 0494591627

24-09-2021

Verschillende vacatures kinesitherapie AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV

Binnen de dienst kinesitherapie hebben wij verschillende open vacatures op alle drie onze campussen en op diverse afdelingen (ambulante orthopedie, opgenomen patiënten cardio/pneumo, psychiatrie, ...). Dit zowel voltijds als deeltijds. Voor meer informatie verwijzen we door naar onze jobsite: jobs.azsintjan.be/vacature-overzicht/paramedisch/

22-09-2021

Vacature - Sleidinge (Evergem)

Groepspraktijk 'Kinesitherapie Christine Tollenaere', te Sleidinge (Evergem), is op zoek naar een gemotiveerde gedeconventioneerde kinesitherapeut. Starten kan in januari, uren en dagen zijn te bespreken. Neem zeker eens een kijkje op de website www.kinetollenaere.be Vraag gerust meer info via christinetollenaere@hotmail.com of 0499625161

22-09-2021

Deeltijdse overname +-20 à 22u uur

Groepspraktijk Drabbé te Halle (1500) zoekt overname van collega vanaf eind oktober. Het gaat om 20tal uur op 2 dagen (di - do) Voor meer informatie of interesse mail naar: rens.drabbe@gmail.com

22-09-2021

Deeltijdse overname +-20 à 22u uur

Groepspraktijk Drabbé te Halle (1500) zoekt overname van collega vanaf eind oktober. Het gaat om 20tal uur op 2 dagen (di - do) Voor meer informatie of interesse mail naar: rens.drabbe@gmail.com

21-09-2021

Zelfstandige kinesitherapeut(e)

VACATURE KINESITHERAPIE TE ZOERSEL Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om de praktijk te versterken! Het betreft 3 dagen per week (bij voorkeur ma-woe-vr), te starten vanaf oktober. Onze patiëntenpopulatie alsook onze therapie zijn zeer gevarieerd : manuele therapie, sporttherapie, perinatale kine, cardiale kine, lymfedrainage, osteopathie, indiba activ,.. Heb je interesse? twijfel niet om ons zo snel mgl te contacteren op nr 0477/65.73.31 of via info@kinejennes.be Neem zeker een kijkje op onze website www.kinejennes.be

21-09-2021

Collegae gezocht te Westerlo (Oosterwijk)

Word jij onze nieuwe collega? Je komt bij Praktijkhuis terecht… - In een jonge dynamische praktijk met 3 kinesitherapeuten - In een nieuwbouw met verdere uitbreidingsmogelijkheden - In een werkomgeving waar opleiding en progressie gestimuleerd wordt - In een aangename werksfeer waar rekening wordt gehouden met een goede werk-privé verhouding - In een actieve revalidatie omgeving. Hands-on therapie wordt gecombineerd met actieve revalidatie, oefentherapie,… Ben jij enthousiast, gemotiveerd, leergierig en op zoek naar een voorlopig halftijdse job als kinesitherapeut/manueel therapeut? Stuur een korte CV naar info@praktijkhuis.online of bel ons op 014/73.84.79 www.praktijkhuis.online Oosterwijk 60 2260 Oosterwijk (Westerlo)

21-09-2021

VACATURE Kinesitherapie bij kinderen OUWEGEM ( KRUISEM)

Logopediepraktijk Elingua zoekt een enthousiaste collega, je krijgt de kans om de praktijk mee te helpen uitbouwen met een extra discipline. Je werkt op zelfstandige basis en behandelt kinderen zowel in de praktijk als op school. Je krijgt een eigen lokaal met de nodige standaarduitrusting. Je komt hierbij terecht in een aangename sfeer met 2 enthousiaste collega’s binnen een moderne infrastructuur (incl. volledig uitgeruste keuken, kopieerapparaat, internet en vaste pc). Profiel • Je bent in bezit van een masterdiploma revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, postgraduaat psychomotoriek bij kinderen. • Het is een meerwaarde, maar geen vereiste, indien je reeds kennis/ervaring hebt in het onderzoeken en behandelen van kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen binnen de psychomotoriek (grove motoriek, fijne motoriek, lateralisatie, schrijfmotoriek, visuomotoriek,...)/ Bobath. • Je bent enthousiast, gemotiveerd, empathisch en betrokken. • Je werkt graag met kinderen en zet het belang van het kind voorop. • Je werkt graag in teamverband maar kan ook zelfstandig aan de slag. • Je bent flexibel en je kan open communiceren met het team, de patiënten, de ouders, school en andere hulpverleners. • Je bent bereid om indien nodig schoolbezoeken te doen. • Je bent in het bezit van een eigen wagen Interesse? www.elingua.be of ellen_dh@yahoo.com 0498/61.75.67

20-09-2021

Vacature groepspraktijk Luc Wynants te As

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en geconventioneerde collega om ons team te versterken. Het betreft een gevarieerd patiëntenbestand, zowel in de praktijk als bij huisbezoeken. Manuele therapie, algemene oefentherapie en lymfedrainage maken een belangrijk deel uit van onze behandeltechnieken. Specialisaties hierin zijn welkom maar geen vereiste. Uren en dagen zijn overeen te komen en kunnen flexibel ingevuld worden. Deeltijds te starten met eventueel mogelijkheid tot uitbreiding. Denk jij te passen binnen ons team, neem dan zeker contact op telefonisch 0478 280636of via mail luc.wynants2@telenet.be

20-09-2021

Wetteren - Versterking groepspraktijk

Door steeds groeiend patiëntenbestand zijn wij in onze groepspraktijk op zoek naar versterking. Wij zoeken vooral zelfstandig kinesitherapeut(e) voor de vrijdag met mogelijkheid tot meerdere uren . Wij hebben een gevarieerd patiëntenbestand: zie onze website www.groepspraktijk-wetteren.be Contact: francis.verlinde@pandora.be

18-09-2021

Vacature gevangenis Gent

-Vacature gevangenis Gent. -Super interessante werkomgeving! Aan de Nieuwe wandeling te Gent. -Vanaf begin oktober, zelfstandig statuut, per uur betaald. -ma.-woe.-vrijdagnamiddag van 13-16u (uren zijn flexibel en bespreekbaar, kan ook langer voor administratie etc..) -meer vragen? rosalie.buytaert@gmail.com

17-09-2021

VACATURE ZWANGERSCHAPSVERVANGING ZOMERGEM : mid december 21- eind maart 22

Praktijk F-active in Zomergem is op zoek naar een kinesitherapeut (m/v) om mij te vervangen half december 2021-eind april 2022 . Dit met een mogelijkheid om nadien vast/deeltijds de praktijk te versterken als teamlid! De praktijkdagen zijn op maandag-woensdag- deels donderdag en vrijdag, maar hier kan flexibel mee omgegaan worden. profiel: - Je bent zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Specialisatie in manuele therapie is pluspunt maar geen noodzaak. - Specialisatie in dry needling/sportkinesitherapie is een pluspunt maar geen noodzaak - Indien je een andere bekwaamheid hebt binnen het domein van de kinesitherapie, kan dit eventueel ook geïntegreerd worden in onze praktijk. - Je beschikt over een wagen. - Je bent dynamisch, enthousiast, communicatief en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Werkaanbieding: - Deeltijdse betrekking met flexibele werkuren van 15 december 2021 tot 30 maart 2022. - Zowel patiënten in de praktijk als (eerder beperkt) een aantal huisbezoeken. Interesse? Neem dan zeker contact op met Fien Bonamie op 0473/83/85/50. kinef-active.be/

15-09-2021

VACATURE KINESITHERAPEUT(E) te HOEILAART

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e)voor een halftijdse betrekking met eventueel uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst. Heb je interesse? Neem gerust een kijkje op de website www.fasciakine-hoeilaart.be Of stuur een mailtje naar info@fasciakine-hoeilaart.be voor meer info, met vermelding van je motivatie en CV.

15-09-2021

Dynamische kiné gezocht te Brugge

We zoeken een sportieve, enthousiaste collega in onze groeiende groepspraktijk voor musculoskeletale revalidatie. Half time op zelfstandige basis. Interesse in manuele & myofasciale therapie is een pluspunt! Graag uw cv via tom.vandenbulcke@gmail.com

15-09-2021

Vacature kinepraktijk Gent

Word jij onze nieuwe collega????? Wij zijn op zoek naar een fulltime / parttime kinesitherapeut (m/v), liefst gedeconventioneerd, om ons team te versterken in Gent centrum. Ben jij gemotiveerd om deze uitdaging aan te gaan? Je kan mij contacteren via mail: ellen.vanbeirendonck@telenet.be of via telefoon: 0498/434254. Graag tot snel! Ellen, Kinepraktijkgent

14-09-2021

Kinesitherapeut gezocht te Gent (Wondelgem)

Wij zijn op zoek naar een collega om ons team te versterken . Specialisaties zijn welkom maar niet noodzakelijk. Dit zowel voor behandelingen in de praktijk als huisbezoeken. Meer info over de praktijk op praktijkzwembadstraat.be . Interesse ? Neem contact op met Veerle Landuyt 0477/49.92.94 of veerle.landuyt2@telenet.be

13-09-2021

UItgebreide praktijk met veel faciliteiten

We zoeken nog enkele collega's om bij ons aan de slag te gaan, uren zelf te bepalen aan de beste voorwaarden op de markt, vragen staat vrij, je kunt alles terug vinden met bijhorend filmpje op: www.kinereva.be Groetjes van ons allemaal !!

12-09-2021

Zelfstandig kinesitherapeut

Groepspraktijk ‘Air-Care’, te Maasmechelen, gespecialiseerd in ademhalingskinesitherapie zoekt een nieuwe zelfstandige collega voor een vaste betrekking van minimaal 20 uren per week. Kennis van ademhalingskinesitherapie is een pluspunt maar geen must. Bereid zijn om ook huisbezoeken te doen, onmiddellijke indiensttreding is mogelijk, ook mogelijkheid voor meer uren… Bij interesse mailen naar didier.bollandelli@gmail.com

12-09-2021

Zelfstandig kinesitherapeut

Groepspraktijk ‘Air-Care’ zoekt nog een gemotiveerde collega voor de regio Hasselt-Diepenbeek-Bilzen, 15 à 25 uren (zelf te bepalen), op zelfstandige basis. Je kan, indien gewenst, onmiddellijk starten. Het betreft huisbezoeken, goed te combineren met eventuele andere job, bij interesse mailen naar didier.bollandelli@gmail.com

12-09-2021

Kinesitherapeut(e) gezocht te Buggenhout

We zijn opzoek naar een toffe collega om ons team te versterken, in onze 22jarig bestaande groepspraktijk te Buggenhout. De praktijk is zeer centraal gelegen nabij het station van Buggenhout en biedt een tal van moderne faciliteiten aan: 4 behandelruimtes, oefenzaal, privé parking… Het patiëntenbestand is zeer gevarieerd. Alle specialisaties zijn welkom! Onmiddellijk starten Ook zonet afgestudeerden welkom! Ben jij zelfstandig, sociaal, empathisch en gemotiveerd op zoek naar een toffe job? Stuur dan jou CV naar martine@tashi.be! GSM 0477/ 34 47 11

09-09-2021

Vacature kinesitherapeut te Hofstade-Zemst (bij Mechelen)

Heb jij een passie voor beweging en een brede kijk op gezondheid? Ben je geïnteresseerd in een echte samenwerking en heb je zin om mee te bouwen aan de visie van een praktijk? meer info: www.canva.com/design/DAEpT5jkW_k/_X_hVvz9dNF3sndJeFCsVA/view?utm_content=DAEpT5jkW_k&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink Of www.mindnmotion.be interesse? stuur je CV naar: sarah@mindnmotion.be

09-09-2021

Vacature kinesitherapeut WZC Dendermonde

Voltijdse tewerkstelling (38u/week, geen WE)-In bezit van het diploma kinesitherapeut-Beschikt over een visum en erkenning om het beroep uit te oefenen- Je schrikt niet terug voor nieuwe uitdagingen- Je kan zelfstandig werken met verantwoordelijkheid voor alle zorgaspecten- Je bent communicatief vaardig en hebt een hart voor onze bewoners. Verloning volgens barema, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding, tussenkomst in vervoersonkosten, voordeelkaart. Positieve en competente medewerkers, efficiënt en duurzaam organiseren, betrokken medewerkers, eigen regie, bemiddelende zorg tussen bewoners en teams. Interesse: Sollicitatiebrief en CV: vacatures@mariatroon.broedersvanliefde.be tav Elke Blommaert, zorgmanager. Meer info: 052/22.39.11 Zuidlaan 24, 9200 Dendermonde www.mariatroon.be Mariatroon, gelegen in het kloppende hart van Dendermonde zet zich in voor 108 zorgbehoevende ouderen, (naast dementie ook specialisatie in Huntington en Korsakov) en 10 assistentiewoningen. Wij zoeken kandidaten (m/v) met gezond verstand, respect voor de christelijke levensvisie en een fijne teamspirit.

06-09-2021

VACATURE kinesitherapie te LOKSBERGEN (Halen)

Wegens aanhoudende groei van de praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega (geconventioneerd) om samen de praktijk mee uit te bouwen. Het betreft een gevarieerd patiëntenbestand. Specialisaties zijn welkom, maar geen vereiste. Interesse in manuele therapie is een pluspunt. U beschikt over een eigen behandelruimte dus uren en dagen kunnen flexibel ingevuld worden. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, neem dan zeker contact op via jacobs.jessica.kinepraktijk@telenet.be of 0499/34.55.63 www.kineloksbergen.be/ voor wat meer info.

06-09-2021

Vacature voor osteopathie in Mariakerke (Gent)

Ik ben op zoek naar een osteopaat DO om de praktijk in Mariakerke (Gent) te versterken! Diploma of studies in kinesitherapie of osteopathie bij baby’s, zwangere vrouwen of bekkenregio zijn een pluspunt. Het gaat om een vacature van één dag per week, met doorgroeimogelijkheden tot 3 dagen. De dagen en uren zijn bespreekbaar. Ben je communicatief, enthousiast en sta je open om van elkaar te leren, stuur dan je cv op naar sofiees@hotmail.com, of bel alvast op 0488/144516.

06-09-2021

Vacature kinesitherapeut te Lebbeke

In Seniorie Minneveld te Lebbeke zijn we op zoek naar een kinesitherapeut (m/v) voor een werkaanbieding wegens zwangerschapsverlof collega. Vervangingsopdracht september - juni 2022. Gezocht profiel: Je bent dynamisch, enthousiast, communicatief en hebt zin voor verantwoordelijkheid. Werkaanbieding: contract van bepaalde duur of samenwerkingsovereenkomst voor zelfstandigen. Gepresteerde uren onderling bespreekbaar. Contacteer Ruth De Nil: directie.minneveld@mr-wzc.be

06-09-2021

Zelfstandig Kinesitherapeut(e) Borgloon - Hoepertingen

Ik ben op zoek naar een zelfstandige collega kinesitherapeut(e) ter versterking in een jonge en moderne praktijk gelegen te Hoepertingen. Ik zoek een vaste deeltijdse collega alsook een collega voor een full time zwangerschapsvervanging van enkele maanden startend in december ’21. Hoe de verdeling van uren er aan toe gaat, kan zelf bepaald worden, hierin is er veel flexibiliteit mogelijk. Het kan ingevuld worden door 1 collega of ook door 2 collega’s. De praktijk is gericht op de algemene kinesitherapie en revalidatie, de aanpak is grotendeels manueel en ook oefentherapeutisch opgebouwd. Interesses of specialisaties op deze vlakken zijn uiteraard een pluspunt maar zeker geen must. Manuele lymfedrainge Vodder is ook een specialisatie binnen de praktijk. Andere specialisaties zijn uiteraard eveneens welkom. Heb je interesse? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie. karolien.hertogen@live.be 0495/907200

06-09-2021

Gemotiveerde collega te lede

Onze manueel gerichte praktijk te Lede is op zoek naar een collega om ons bij te staan. Dit kan van enkele uren tot deeltijds. Uren zijn vrij te kiezen. www.levaki.be Bij interesse kan u zich richten tot annhavermans@hotmail.com

03-09-2021

Vacature - Deinze

Door de snel groeiende patiëntenpopulatie, ben ik op zoek naar een enthousiaste collega om de praktijk verder uit te bouwen. Specialisaties of interesse in manuele therapie, dry needling, ademhalingstherapie of perinatale kinesitherapie zijn een pluspunt maar geen must. Er is een aparte behandelruimte en oefenzaal. Dagen en uren zijn bespreekbaar. Meer informatie en sfeerbeelden vind je op de website: www.kinekerselaar.be Heb je interesse of ken je iemand die interesse heeft, dan kan je mij bereiken via info@kinekerselaar.be of 0456/36.82.32.

Werkaanvraag (0)

  • CareConnect
  • Trenker
  • WVVK